TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Chael Sonnen újabb doppingteszten bukott meg

2014.06.30. 08:26 td_interim

A Nevada Állami Atlétikai Bizottság június ötödikén állította újabb vér- és vizeletteszt elé a harcost Portlandben. Akkor még nem jöttek ki a májusi vizsgálat eredményei, melyeken Sonnen két tiltott anyaggal bukott meg, és amely végül az MMA-tól való visszavonulását hozta. A második ellenőrzés eredményei a héten futottak be. Ezúttal négy tiltott szert találtak Chael szervezetében.

 

chael.jpg

 

Mivel nem vagyok gyógyszerész, azon anyagok nevét, melyek nem egyértelműek, meghagytam az eredeti cikk szerint angolul. A négy szer: növekedési hormon, EPO, mely növeli a vörösvérsejtek számát (ezek szállítják az izmokba az oxigént, megnövelt számuk tehát az állóképességet javítja), anastrozol (ezt a mellrák korai szakaszában használják) és hCG (női termékenységnövelő gyógyszer, férfiak gyakran használják a tesztoszteron termelés újraindítására).

 

Az MMAfighting.com szombat éjjel érte utol Sonnent.

 

A Bizottság tud az egyéb gyógyszerekről is, amiket szedtem, állításaikat nem kérdőjelezem meg. Együtt fogok működni velük, és várom a párbeszédet annak kapcsán, hogy a TRT-ről lejövő harcosok hogyan kerülhetik el a szabálysértést.

 

A május végi teszt eredményei június 10-én érkeztek meg, Sonnen ez után nem sokkal visszavonult. A Bizottság június 17-én, a végleges ítélet kihirdetéséig átmeneti eltiltással sújtotta Chaelt. Ez még a második teszt eredményeinek befutása előtt történt. A helyzet most annyiban módosult, hogy a Bizottság már a második ügyet is figyelembe fogja venni a végleges ítéletmondáskor. Ezt a következő, július 23-i ülésén teszi meg. Sonnen augusztusban, a Metamoris 4-en birkózna.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr906452403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása