TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 44 San Antonio eredmények

2014.06.29. 09:56 td_adamrepa


A pontozólapok éjszakáján 11 mérkőzésből mindössze 4 ért véget a kiírt menetszám előtt. Mindenesetre nem volt unalmas az éjszaka! A Performance of the Night bónuszt Carlos Diego Ferreira, a másikat Ray Borg és a Fight of the Night-ért járó summát Swanson és Stephens vitték haza. A küzdelmeket elvileg itt tekinthetitek meg.

Az est fő meccse a pontozásos végeredmény ellenére nem okozott csalódást. Igazi adok-kapok, igazi háború volt ez a találkozó. Lábrúgások, csúnya jobbosok, vad rúgások jellemezték a küzdelmet. De kezdjük kicsit előrébb!

A Ricardo Lamas vs. Hacran Dias meccs sem volt épp álmosító hatással a nézőkre. Az első menetet Dias vitte, aki párszor lábrúgásaival, földrevitelek elleni védelmével megállásra és elgondolkodásra késztette Lamast. Igazából Lamasnak a harmadik menetig nem is nagyon sikerült levinnie ellenfelét, akkor is csak nagy nehezen és egy pillanatra.

Lamas a menetet rögtön úgy kezdte, hogy megpróbálta levinni Dias-t és a ketrecnek nyomta, mire Dias próbálta őt átdobni, de helyette s*ggre ült. Lamas a hátára mászott ugyan, de Dias már állt is fel. Itt Lamas RNC-vel próbálkozott, de karja Dias állán volt, aki így megmenekült és lerázta magáról ellenfelét. Lamas egy guillotine-val is próbálkozott még, a menet viszont gyorsuló ütemben közeledett a vége felé. Őszintén, elég közelinek tűnt mindhárom menet, ezért a pontozólapok közül csak az egyikkel értek egyet - 30-27, 30-27, 29-28.

A Kelvin Gastelum vs. Nicholas Musoke - a másodiktól kezdődően - elég egyoldalúra sikerült. Musoke az első menetben kétszer is levitte Gastelumot, majd a hátára került és csak a menet vége előtt ~10 másodperccel sikerült Kelvinnek kipörögnie a nem túl előnyös pozícióból, de ennyi volt a sikerélmény Musoke számára.

A második menetben Gastelum csúnyán lerombolta. Hatalmas ütésekkel a ketrechez szorította, majd mikor visszavándoroltak a ketrec közepére, testrúgásokkal, nagy balosokkal büntette. Rövid időn belül azonban ismét a ketrecnél voltak, ahol Gastelum szabdjára engedte kezeit és fantáziáját - test, fej, test, fej.

A harmadikra Musoke már elég csúnyán vérzett. Hiába körözgetett, kapta a jabeket és testrúgásokat. A jobb szeme alatt kicsit Gastelum is kinyílt, de ezt a menetet is stabilan vitte. Az eredmény pedig 29-28 Gastelum javára.

Vissza a Swanson vs Stephens-re. A második menet kivételével Swanson vitte a prímet, ahol is pár nagyon csúnya jobbos talált Cub-on és a menet vége felé még le is vitte Stephens. Ugyan szinte azonnal felállt, de rögtön kapott is pár pofont.

A harmadikban egy komoly testrúgással talált Stephens-en, akin látszott is, hogy bizony meg van fogva kicsit. Kapott pár komolyat fejre és menekülőre kellett fognia. Swanson nagyon komoly találatokat vitt be, de Stephens állta a sarat valahogy. A menet vége felé egy pörgő könyököst is bepróbált Stephens, de nem jött össze.

A negyedikben kezdett látszani jobban Swanson sebességbeli előnye. Stephens menetelgetett előre, de Swanson el-elkapta lábrúgásokkal és pár kemény ütéssel. Stephens itt bevitt egy nagyobb jobbost és megpróbálta levinni Swansont, de Cub nagyon szépen védte ezt.

Az ötödik elejét Stephens kezdte agresszívabban lábrúgásokkal, pár jobbossal, de Swanson ismét talált egy szép testrúgással, majd egy nagy jobbost is bevitt és egy pörgő rúgást. Egyértelműen keményebbre vette a figurát itt Cub, Stephensen pedig látszott, hogy bajban van. Sok találatot kapott és látni lehetett, hogy nem jól áll a szénája, ezért pár nagyobb jobbost eleresztett és próbálta befejezni a meccset a menet vége előtt, de ez nem sikerült. Az eredmény 49-46, 49-46, 48-47 lett Cub Swanson javára.


Íme a teljes lista:

Main Card

Cub Swanson egyhangú pontozással nyert Jeremy Stephens ellen
Kelvin Gastelum egyhangú pontozással nyert Nico Musoke ellen
Cezar Ferreira egyhangú pontozással nyert Andrew Craig ellen
Ricardo Lamas egyhangú pontozással nyert Hacran Dias ellen
Clint Hester megosztott pontozással nyert Antonio Braga Neto ellen
Joe Ellenberger megosztott pontozással nyert James Moontasri ellen

Prelimek az FS1-en

Carlos Diego Ferreira RNC-vel nyert Colton Smith ellen az 1. menetben
Cody Gibson TKO-val nyert Johnny Bedford ellen at 1. menetben
Marcelo Guimaraes megosztott pontozással nyert Andy Enz ellen
Ray Borg RNC-vel nyert Shane Howell ellen az 1. menetben

Prelim a Fight Pass-on

Oleksiy Oliynyk subbal (neck cranck) nyert Anthony Hamilton ellen az 1. menetben

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr526447101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása