TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 43 Auckland eredmények

2014.06.28. 15:38 td_adamrepa

 

A UFC júniusi dupla műsora a Fight Night 43-val kezdődött, melynek fő meccsén James Te Huna és a középsúlyba visszatérő Nate Marquardt csapott össze. Mindenki meglepetésére tán, a korábban zsinórban 4 meccset nyerő, azonban az utóbbi időben eléf cefetül álló Te Hunát a szintén bukóra álló Marquardt az első menetben subolta. Nate irányított, a földön is uralta a küzdelmet, sőt, már a meccs elején bevitt egy komoly térdest a clinch-ből. Ezzel megtört tán az az átok, mely 3 vesztes meccs óta kísérti Marquardtot. Ráadásul 2008 óta nem subolt senkit. Lényeg a lényeg: ezzel a meccsel most több, mint valószínű, hogy megmentette karrierjét. Az 50 ezres bónuszt még le ne felejtsük (Performance of the Night). ;)

Te Hunát most nem sokan irigylik - otthon, család és barátok előtt kapott ki és zsinórban harmadszor. Elgondolkodtató, hogy egyáltalán mit csinált a ketrecben, hogy került oda a komoly, nagy nevek ellen, mint pl. Shogun. Mindenesetre valószínűleg 0-3-as mérlege után most valószínűleg megmutatják majd neki merre a kijárat.

Soa Palelei kardiója mindig is kétséges volt és most be is bizonyosodott, amit sejteni lehetett. Jared Rosholt egy nem túl szép, nem túl látványos, különösképpen izgalmasnak sem mondható meccs keretében birkózó tudásbeli fölényével uralta a meccset egészen a végéig, amikor is a pontozólapokon egyértelműen irányába dőltek el a dolgok.

Charles Oliveira, akit hihetetlen subjairól ismerhetünk, ezúttal sem okozott csalódást. Igazából nem állt különösképpen jól Hatsu Hioki ellen, miután Hioki a clinch-ből állandóan a földre dobálta, húzta, ráncigálta, végül mégis csak sikerült a sub. De milyen! Valószínűleg ez lesz az idei év sub-ja és nem is feltétlenül csak a technika, a kivitelezés miatt - Hioki több, mint 30 meccse veretlen és soha senki nem ütötte ki vagy subolta. Oliveira ezzel 4-2-re javította mérlegét a UFC-ben és egy újabb szép sub után egy újabb csinos összeget vihet haza (Performance of the Night bónusz): 50 ezer dollárt.

Hioki egy újabb olyan Japán, aki azután került a UFC-be, miután már a csúcson túlra került és beállt a leszállóágba. Elvileg neki is komoly eredményeket, benyomást kellett volna elérnie, de úgy néz ki Gomi, Kid Yamamoto és Akiyama után be lehet írni az ő nevét is azok közé, akiknek sajnos ez nem sikerült. Zsinórban a harmadik bukta után könnyen lehet, hogy a UFC szélnek ereszti (hacsak nem tartogatják a szeptemberi Japán gálára).

A Fight of the Night-ért járó 50 ezres bónusz a Fight Pass-os Sean O'Connell vs Gian Villante meccsért került kiosztásra.

A gála utáni sajtókonferenciát az alábbiakban tekinthetitek meg:

 

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr736439307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása