TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Machida Glory-gálán mérkőzne Artem Levin ellen

2014.06.27. 19:35 td_hriczuakos

20120808_gav_sv5_045.0_standard_730.0.jpg

A Glory 17 gáláján sikerült elkapnia a BloodyElbow.com szerkesztőinek Lyoto Machida-t, aki maga is élőben tekintette meg az összecsapásokat. „A sárkány” úgy nyilatkozott, hogy szívesen megmérettetné magát az orosz Artem Levin ellen:

„Nagyon szeretnék Artem ellen küzdeni. Ha sikerülne összehozni erről egy kontraktust, ami csak 1 meccsről szólna, azonnal belemennék. Tetszik az ő stílusa.”

A brazilnak azonban most egy másik feladatra kell összpontosítania, nevezetesen Chris Weidman-re, aki ellen megpróbálhatja magához édesgetni a középsúlyú bajnoki címet. Ezzel olyan dolgot vihetne véghez, melyet csak Randy Couture és BJ Penn tudott, vagyis 2 különböző súlycsoportban világbajnoknak lenni. Chris egyik edzője, Ray Longo szerint a bajnok szét fogja kapni Machida állát, komoly fejlődésen ment keresztül a bajnok az elmúlt időszakban. És már az is biztos, hogy ennek a meccsnek a győztese Belfort ellen megy, ami szintén remek mérkőzést ígér. Lyoto tehát mozgalmas időszak elé néz, melyben egy Levin elleni meccs esélye szinte a nullával egyenlő.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr416422403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása