TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hány kiló Dan Henderson?

2014.06.27. 17:43 td_interim

Néhány nap alatt ez az egyszerű kérdés olyan megoldhatatlan rejtéllyé vált, mint a klasszikus, agyzsibbasztó, diákéveket megkeserítő és begyógyíthatatlan lelki sebeket ejtő „Hány éves a kapitány?” volt a középiskolában. Fel lehet tenni a kérdést, mi meg megkísérelhetjük megválaszolni, összeszorozni a legénység létszámát a hajó tömegével, meg hogy hány csomóval halad és milyen irányba egyáltalán, vagy jelen esetben Hendo cipőméretének törtrészéből kivonjuk az egységnyi TRT-veszteséget, négyzetgyököt vonva az H-bomb-ból, megfelezve az ACL-t és negyedelve az MCL-t de végeredményben úgyis csak megőrülünk, a választ pedig senki sem fogja tudni. Hogy hány kiló Dan Henderson? Lövésem sincs. Az edzőinek sincs. Valószínűleg még Dan Henderson sem tudja, hogy hány kiló Dan Henderson.

 

funny-Dan-Henderson-look.jpg

 

Hendo muay thai edzője, Daniel Woirin kedden azt nyilatkozta az Mmafighting.com-nak, hogy Dan visszatér a középsúlyba. Logikus lépésnek tűnt, hiszen Henderson legutóbbi meccsén, ahol megalázó vereséget szenvedett Daniel Cormiertől, a félnehézsúly 205 fontos felső határát sem érte el. 199 fonttal mérlegelt, miközben DC nyüszítve tudott csak lefogyasztani hétköznapi két tonnájáról. Henderson súlyproblémái mögött sok minden állhat, leginkább az újfajta diétája és a TRT megvonás miatt küszködhet az izomépítéssel – minden esetre Hendo helye sokak szerint a középsúlyban van, így aztán többnyire csak okos, egyetértő bólintásokat váltott ki a bejelentés.

Csütörtökre virradóra aztán végre Temeculában is felizzott a betárcsázós net, és eljutott a hír magához Dan Hendersonhoz is. Aki twittert ragadott, és rögtön cáfolt.

 

Vicces, hogy kapnak szárnyra a pletykák. Ha azt olvastad, hogy visszatérek a középsúlyba: nem igaz, bár mindig ott a lehetőség.

Szóval jelenleg ott tartunk, hogy Dan Henderson sem tudja valójában, hány kiló, pedig a DC meccs után igazán sejthetné már. Bármennyire is kemény fejű az öreg Hendo, előbb-utóbb neki is be kell látnia: diétázva, TRT-mentesen most már csak a középsúlyban kéne vitézkednie. Minden esetre az év vége előtt akar még bunyózni egyet – hát legfeljebb majd akkor kiderül, az isten szerelmére, hogy hány kiló Dan Henderson.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr316434229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása