TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Velasquez: Jones-nak van még dolga félnehézsúlyban

2014.06.06. 16:39 td_hriczuakos

Cain-Velasquez-6-2.jpg

Amíg 1-2 évvel ezelőtt simán benne volt a levegőben, hogy az UFC táján létrejönnek az igazán nagy superfight-ok, vagyis bajnok-bajnok ellen, addig az utóbbi időben ezen a téren nagyon lehűltek a dolgok. Nem lehet biztosra kijelenteni, hogy az ötletet elvetették, mindenestre jóval kevesebb esély van most rájuk, mint korábban. Egy ilyen esetleges meccsen Jones találkozhatna Velasquez ellen, a mexikói azonban azt az álláspontot képviseli, miszerint Jones komoly feladatok elé néz majd, hisz Gustafsson és persze Cormier személyében brutál kihívói akadnak a bajnoknak. Jones le is futotta a hype-köröket, DC ellen ment volna az előre jelzett Guszti elleni visszavágó helyett, Cormier meg kész lett volna térdműtétjét is elnapolni ezért. Végül egy kis Instagram-égést követően Jones aláírt Gustafsson ellen, ősszel találkoznak ismét. Cain gondolatai:

„Sokminden vár még rá a súlycsoportjában. Ott volt neki Glover, most pedig jöhet DC és Gustafsson is. Szerintem számára ezek a feladatok jönnek most, sok új ellenfél közelítheti meg. Cormier pedig készen áll erre, eljött az ő ideje. Jones ütőtávja nagyon hosszú, ami viszont megnehezíti a dolgokat. Sok rúgást és ütést enged el. A könyökösei is kemények, de szerintem Daniel-nek mindene megvan ahhoz, hogy győzelmet arasson.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr386281521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása