TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 Countdown: Kertész Máté

2014.05.22. 20:41 td_axl

Countdown_KM.jpg

Május 24-én kerül megrendezésre a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 MMA rendezvényük, melynek a MAX 2014 SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo ad otthont. A Magyar Prémium MMA Liga által biztosított ketrecben profi MMA -84 kg négyes tornát rendezünk, melynek tartalék mérkőzésén Kertész Máté (Győri KOKO-GYM MMA)  mérkőzik majd Máté László (Sárközi TEAM MMA) ellenében. Meglátogattam Máté edzését Győrben, melyet Kókai KoKo Gábor vezet. Alább láthatjátok Countdown sorozatunk következő részét Mátéval, majd KoKo-val is beszélgettem, aki bemutatja a klubot és mérlegeli Kertész esélyeit Máté Laci ellen a hétvégi küzdelem kapcsán. A harmadik videóban a KOKO-GYM növendékek mesélnek a győri edzésekről és lelkesednek csapattársuk lehetősége kapcsán a TDFN#1 vonatkozásában.

tdfn1_jegyek_bannerv4.gif

A négyes torna elődöntőjét Kálucz Martin (CUTLER FIGHT TEAM) vívja majd Obenau Tamás (BŐSI KEMPO MMA) ellen, valamint Balla Ferenc (HALMI VALE TUDO) találkozik Pap Sándor (SILVERBACK FIGHT CLUB) ellenében.

Ne feledjétek, hogy páros jegyet nyerhettek rendezvényünkre, valamint ha helyesen tippeltek a TDFN#1 négyes torna győztesére, akkor egy UFC és Bellator MMA világsztárok által aláírt Totaldamage pólót nyerhettek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr436197284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása