TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

SuperKombat WGP a hétvégén

2014.05.22. 13:10 td_adamrepa

wgp2014constantamay24.jpg

A Superkombat egy új, robbanékony WGP gálával tér vissza, melyen kilenc ország harcosai csapnak majd össze és a félnehézsúlyú öv sorsa is eldől. A promóció összekötve a kellemest a hasznossal, tanulva az előző sikerekből, ezúttal a Román tengerpart turisztikai látványosságait is reklámozza egy projekt-megállapodás keretében, mely szerint a három legnagyobb gálát ott kell majd tartaniuk.

A félnehézsúlyú (-81kg) tornán a szerb amatőr WAKO világbajnok Miljan Vidovic a feltörekvő Miles Simsonnal kell, hogy összecsapjon az elődöntőkben, aztán pedig az angliai Tryouts gála győztese, Jamie Bates a román Flavius Boiciuc-on kell, hogy átverekedje magát, hogy a fináléba jusson.

De bemutatkozik majd a WKA világbajnoka is, az angolai Aristote Quitusisa, aki az európai WAKO bajnok és egykori Local Kombat bajnok Daniel Alexandru-val, Catalin Morosanu edzőpartnere ellen lép majd a szorítóba.

Az angol Micky Terrill karrierje egyik legfontosabb összecsapására készül, egy hónappal a Tryouts gála után, a románok egyik új, emelkedő kickbox-csillaga, Danut Hurduc ellen.

A brutális kiütéseiről ismert Cristian Ristea a Spanyolországban élő német Christian Brorhilker ellen lép a ringbe és az interkontinentális WKN öv tulajdonosa, a Superkombat New Heroes öv korábbi ostromlója, Amansio Paraschiv is visszatér most a kötelek közé, mégpedig a bolgár Rangel Ivanov ellen.

Az est fő meccsén a nehézsúlyban olyan neveket legyőző Sebastian Ciobanu lép majd szorítóba, mint Mighty Mo, Roman Kleibl és Ratislav Talarovic, de a szuper-cirkálóba való visszatérésén nem kisebb falat várja majd, mint a WKN muay thai világbajnok, Jallon Corentin.

További ügyes lépés a promóciótól, hogy a helyi, mamaiai önkormányzattal összefogva speciális, turistáknak szánt csomagokat kínál, melyek egy helyi, négy csillagos szállodában való tartozkodást is magukba foglalják és az after party árát.

A kickbox hazai rajongói Május 24-én, élőben, a Eurosport-on tekinthetik majd meg a gálát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr396191212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása