TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendo nem aggódik Cormier rekordja miatt

2014.05.21. 13:48 td_hriczuakos

187516995.0_standard_730.0.jpg

Hétvégén, az UFC 173 alkalmával eldől, hogy Guszti után ki találkozik majd Jones-szal, mivel a Henderson vs. Cormier meccs kihívói pozícióért megy. Daniel már hónapok óta hangoztatja, hogy ő és Jones egy napon biztosan találkoznak a ketrecben, amit elintézhet magának, ha most legyőzi Dan-t. Cormier ellenfelei eddig nem tudták megoldani „DC”-t, sem a Strikeforce-ban, sem pedig az UFC-ben, így tehát komoly esélyei vannak, hogy sikerrel vegye a legközelebbi akadályt. És bár 14-0 a mérlege, abban biztosak lehetünk, hogy ő sem verhetetlen. Hendo pedig a következőképp reagált erre:

„Senki rekordja miatt nem igazán aggódom. Egyszer mindenki veretlenként kezdi, végül elbukik, Daniel számára ez május 24.-én következik be.”

A bukiknál is egyértelmű favorit Cormier, vagyis óriási meglepetés születne egy Henderson féle győzelemmel, de ismerve Dan brutális balkezét, azért igenis vannak még csodák.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr956184860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása