TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 Countdown: Kálucz Martin

2014.05.20. 19:03 td_axl

Countdown_KO_blog.jpg

Május 24-én kerül megrendezésre a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 MMA rendezvényük, melynek a MAX 2014 SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo ad otthont. A Magyar Prémium MMA Liga által biztosított ketrecben profi MMA -84 kg négyes tornát rendezünk, melynek első elődöntőjét Kálucz Martin (CUTLER FIGHT TEAM) vívja majd Obenau Tamás (BŐSI KEMPO MMA) ellen. Martinnál jártunk Debrecenben a CUTLER FIGHT TEAM és CUTLER GYM helyszínén, hogy betekintést nyerhessünk az ifjú harcos felkészülésébe.

A négyes torna másik elődöntőjében Balla Ferenc (HALMI VALE TUDO) találkozik majd Pap Sándor (SILVERBACK FIGHT CLUB) ellenében. A tartalék mérkőzésen Kertész Máté (GYŐRI KOKO-GYM) lép a ketrecbe Máté László (SÁRKÖZI MMA TEAM) ellen. 

Ne feledjétek, hogy páros jegyet nyerhettek rendezvényünkre, valamint ha helyesen tippeltek a TDFN#1 négyes torna győztesére, akkor egy UFC és Bellator MMA világsztárok által aláírt Totaldamage pólót nyerhettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr626185272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása