TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pat Barry visszavonultatásáért könyörgött Lesnar

2014.05.15. 12:35 td_hriczuakos

brock.jpg

Bár Pat Barry egy időre (vagy végleg) búcsút intett az MMA-nak, a küzdősportokból továbbra sem vonta ki magát. Sőt, nemrégiben a Glory-hoz szerződött, ahol bemutatkozó mérkőzése elég csúnyán ért véget. Ez a helyzet már az UFC-ben is előfordult vele, brutális kiütéseket szedett be ellenfeleitől. Ez hosszú távon aligha vezet jóra, nem véletlen, hogy néhányan „HD” visszavonulása mellett voksolnak. Dana nemrégiben arról beszélt egy interjúban, hogy Brock Lesnar korábban felhívta őt, és könyörgött neki, győzze meg valahogy Barry-t a visszavonulásával kapcsolatban:

„Brock Lesnar felhívott, és könyörgött nekem, hogy vonultassam vissza Barry-t. Azt mondta: nem sok embert tartok a barátomnak, de Pat Barry-t igen. Dana, vissza kell vonultatnod! Erre azt feleltem neki: figyelj rám Brock. Ő már felnőtt ember, én pedig olyan sokat nem tehetek.”

A főnök továbbá elmondta, hogy Liddell és Griffin visszavonulásának esetében más volt a helyzet, hiszen ők úgy vonultak vissza, hogy nem voltak anyagi problémáik:

„Teljesen más a szitu olyanokkal, mint Chuck, vagy Forrest, akikkel a kapcsolatom már elég hosszúra nyúlik vissza, és akik elég sok pénzt szedtek össze. Ez a különbség, ők ketten már milliomosok. Számukra könnyebb volt visszavonulni, mint egy olyan embernek, akinek pénzt kell teremtenie valahonnan. A nap végén úgyis az Atlétikai Bizottság feladata, hogy segítsenek az ilyen emberek visszavonulásában, vagy azoké az embereké, akik igazán törődnek velük.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr946165418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása