TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ingyen is bunyózna az UFC-ben Tim Sylvia

2014.05.13. 09:53 td_hriczuakos

timslyvia.jpg

A múltkor olvashattad, hogy Andrei Arlovski néhány évnyi bolyongást követően visszatér az UFC-be, ahol hamarosan Brendan Schaub ellen találkozik. Ez azért némileg a meglepetés kategóriába is sorolható, ennek eredményeképp nem meglepő, hogy Tim Sylvia is jelezte a főnök felé, hogy azonnal menne, amint lehetséges. Sylvia kétszeres nehézsúlyú bajnoknak mondhatja magát, tehát szintén van kötődése a szervezethez, meg aztán Arlovski nem a legjobb haverja, de aligha rendezik le egymást ötödjére is. Tim nemrégiben a Facebook-on kérte rajongói segítségét, hogy visszajusson az UFC-be. Szeretné, ha a médián keresztül eljutnának a szavai Dana fülébe, és lenne esély a visszatérésére.

Az UFC ugyanis Sylvia szülővárosába, Bangor-ba is ellátogat egy Fight Night gála keretén belül, ahol alighanem óriási ováció fogadná a korábbi bajnokot. Tim szerint már nem sok meccs maradt benne, így a ketrecben mindent kiadna magából, brutálisan rámenne a finish-re. Ráadásul, ha úgy alakul, akár ingyen is bevállalja a meccset akárki ellen, szóval anyagilag nem lenne ez megterhelő White számára. Akár elképzelhető is lehet, hogy a „The Maine-iac” becenévre hallgató bunyós megkapja az ismételt esélyt régi munkaadójánál, ahhoz viszont össze kell kapnia magát, ugyanis zsinórban 3 vereséggel a háta mögött nem lesz könnyű meggyőzni a kopaszt.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr876157291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása