TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator: Will Brooks megy Chandler ellen

2014.05.13. 09:55 td_hriczuakos

8-will-brooks-vs-tiger-sarnavskiy627.jpg

A tavalyi évhez hasonlóan megint nincs szerencséje a Bellator-nak a PPV-gálák irányába tett erőfeszítéseivel, hisz ezúttal is a kukában landolt az eredetileg tervezett főmérkőzés. Pénteken ugyanis az Alvarez vs. Chandler 3-al indultak volna el a fizetős vonalon, de Alvarez sérülése miatt borult a kiírt felállás. Most azonban nem tették át ingyenesen a Spike TV-re a gálát, mint a múltkor, de Chandler immár Will Brooks ellen készülhet az interim övért. A 27 éves Brooks a legutóbbi könnyűsúlyú torna győztese, aki ellenfeleit végig dominálva húzta be a győzelmet. A többi mérkőzés rendesen maradt a programban, vagyis jön a Rampage vs. King Mo féle arcoskodás lezárása, valamint Tito Ortiz is bemutatkozik Shlemenko ellen.

                      Bellator MMA 120: Alvarez vs. Chandler III
So this GIF-Set was made when Bellator announced their inaugural PPV event, but it seems that once again, Bellator’s first ever PPV might not happen. Sherdog announced last night that lightweight champ Eddie Alvarez suffered a concussion during training and is out of his triology bout with Michael Chandler.
Finding a last minute replacement could prove to be the demise of yet another pay-per-view for the organization.

Amúgy a Bellator annyira nem áll jól az eladásokkal, mondhatni az UFC-t fényévekről figyeli, ez pedig a második legerősebb szervezet részéről sok mindent elmond. Péntekig még reménykedhet Rebney, hátha fellendül a piac, de még egy komoly párosítás kiesésével végképp megáshatják sírjukat a PPV tengerében.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr556156298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása