TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Matt Brown megsemmisítette Erick Silvat

2014.05.12. 13:35 td_axl

matt-brown-erick-silva-ufc-fight-night-403.jpg

Hétvégén Matt Brown és Erick Silva találkozott egymással az UFC Fight Night 40 főmérkőzésén. A váltósúly két ígéretes srácáról van szó, noha Erick 14. helyével a listán előzetesen véleményem szerint nem volt megfelelően pozícionálva. Sokkal többet látok a srácban, de tekintve a súlycsoport jelenlegi mélységét, azt a pluszt kellett most behúznia Brown ellen, hogy jól árazzák be.

Matt Brown Throws Erick Silva UFC Fight Night Cincinnati

Ezzel csak az volt a gond, hogy az a korábbi TUF állat jött ellene, akinek tegnaptól a rajongója lettem. Brown nehéz éveket élt ált, amiből erőt és motivációt gyűjtve egy kérlelhetetlen vadállat lett belőle, ezt előző meccsei is bizonyítják. Condit ellen ment volna legutóbb, de sérülése miatt ez meghiúsult, ezt a frusztrációt is magával hozva széttörte Silvat hétvégén.

Matt Brown Beats Up Erick Silva UFC Fight Night Cincinnati

A meccs elején pedig Erick egy testrúgással megfogta Brown, majd a földön hátsó fojtásokat és karfeszítéseket is szórt rá, de Matt ellenállt, majd a második és harmadik menetben módszereses levadászta állva és földön egyaránt. Látványos takedownok, mesteri távolságlopás és könyökös mellett Silva megsemmisült, a harmadikban TKO-val adta fel. Megjegyzem, értelmet volt az utolsó felvonás. Erik hitetlenül ment ki a mentre, csak büszkesége vitte előre.

Matt Brown Elbows Erick Silva UFC Fight Night Cincinnati

Az eredményhirdetést követően hordágyon vitték el a fiatal brazil harcost, aki ma nyilatkozatban jelezte, hogy sajnálja kudarcát, de nem adja meg az örömet senkinek, hogy eltemessék karrierjét, vissza fog térni. Ahogy Brown is, de immár kihívó közeli helyre pozícionálva magát, Dana-tól címmeccset kért, de cserébe 100 ezer dollárt és egy eliminációs bunyó ígéretét kapta. Hamarosan bővebben olvashattok a többi meccsről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr776155961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása