TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 16 videók, gondolatok, eredmények

2014.05.04. 15:02 td_adamrepa

GLORY16.jpg

A bunyók között volt néhány igazi technikás küzdelem is szombat este, azonban a nehézsúlyúak után komoly feladat a tömegeket jó értelemben megmozgatni. Kiütések, leütések, nagy összecsuklások után a könnyebb súlyú harcosok technikás meccsei a türelmetlenebb és apróbb finomságokat értékelni nem tudó nézőkből negatív megnyilvánulásokat válthat ki.

Sajnos ez pontosan így történt Marc De Bonte és Karapet Karapetyan összecsapásakor is, pedig egy nagyon szép és szoros küzdelmet láthattunk. Az utolsó menetben De Bonte kicsit kínlódni látszott, de azért hozta a meccset stabilan. Reméljük legközelebb a kickbox rajongók által régóta várt Holzken - De Bonte összecsapást láthatjuk majd.

Errol Zimmermanról mit lehetne mondani? Nagyon inkonzisztens, de nagyon veszélyes harcos, aki ha fizikai és mentális felkészülése rendben megy, rendkívül ronda dolgokat tud művelni. Ezt a GLORY 16 gálán ismételten megmutatta. Ha vérszagot érez, mindent megtesz, hogy befejezze a meccset.

Bed Edwards ellen:

Braddock Silva ellen:

Verhoeven vagy Ghita ellen nem fogadnék rá, de persze minden megtörténhet. A meccs után egy nagyon szép gesztusként felajánlotta győzelmét egykori edzőjének, Ramon Dekkersnek. A rajongóknak mindenesetre külön jó, hogy Errol nyert, mert utólag elmondta, hogy kész volt abbahagyni a kickboxot és ha vesztett volna, ezt minden további nélkül meg is lépte volna.

Anderson "Braddock" Silva Kharitonov ellen nagyon jól nézett ki. Egészen az első menetig... A meccs sokat kivett belőle, emiatt és a kevés pihenő miatt pedig igen rögös volt a Zimmerman-féle út. Összességében jól nézett ki, jó formát hozott, de a Kharitonov meccs túl sokat vett ki, ez pedig nagy és komoly, ledolgozhatatlan hátránynak bizonyult a későbbiekben.

Kharitonov ellen:

Kharitonov nagyon sokat fejlődött és hatalmas szíve van. Úgy tűnt, hogy a második menet elején kb. vége van, de aztán visszatért. Az utóbbi időben mindenesetre egy sokkal csiszoltabb harcossá vált.

Pat Barry GLORY debütálása eléggé félresikerült. Mit lehet mondani? Korábban panaszkodott, hogy sok a földharc az MMA-ban, elfelejtve, hogy Kongo (igaz, nagyot fordítva) állva fogta meg, de legutolsó UFC küzdelmein Shawn Jordan és Soa Palalei kiütéssel nyertek ellene az első menetben. Sokan már azt látnák a legjobbnak, ha Barry visszavonulna. Utóbbi 10 MMA meccséből 6-ot elvesztett, ebből pedig 4-et KO/TKO-val, most pedig ismét csúnyán kiütötték. Lassan az egészségére is gondolnia kéne.. Zack Mwekassa egy nagy ütő, Barry védelme pedig igen gyenge, ráadásul álla is kérdésessé vált mostanában. Nem egy jó kombináció!

Mwekassa jól nézett ki és csak remélni lehet, hogy rendszeresen szerepeltetni fogják a hihetetlen történettel rendelkező afrikai harcost, aki a háború sújtotta Afrikából menekült és végül az Államokban szerzett diplomát. Egy gang elrabolta, sokáig kínozta, szeme előtt pedig nem egy nőt, gyereket mészároltak le, erőszakoltak meg. Mwekassa ebből az emberi pokolból szabadult és fordította meg teljesen életét.

A Raymond Daniels ko-t már láttátok az oldalon, így még egyszer nem ismétlem meg. Na jó, de... :D

A Superfightokban mind Artem Vakhitov, mind pedig Benjamin Adegbuyi nagyon jól néztek ki és bizonyították, hogy készen állnak a nagyobb, komolyabb megmérettetésekre is. Jamal Ben Saddik hozta vad formáját és egy súlyos KO-val nyert, Artem Levin pedig felőrölte ellenfelét, ahogy szokta.

Akinek pedig mindez még mindig nem lenne elég, a GLORY bejelentette, hogy Daniel Ghita a júniusi "Last Man Standing" PPV gálán Rico Verhoeven-vel találkozik majd a nehézsúlyú övért, Mirko Cro Cop pedig központi szerepet kap a Glory 17 főmeccsén, melyet a Spike TV csatorna ad majd élőben, ugyanazon a napon.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr136117667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása