TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 3 Brazil "harmadik felvonás"

2014.04.01. 20:20 td_Emree

tufbrazil3.jpg

A múlt vasárnap ismét kijött a „The Ultimate Fighter: Brazil 3” újabb epizódja. Az előző rész ott maradt abba, hogy Wanderlei bedobva a durcát elviharzott, miután Sonnen nem kért tőle és Brazíliától elnézést. Pont, mint egy latin szappanopera forgatókönyve…

Az aktuális epizód pontosan itt vette fel a fonalat, Wanderlei szabadkozott, hogy ő inkább kiszáll a showból, ha Chael nem fog elnézést kérni. Egyik sem történt meg. Silva visszatért a csapatválasztársa, a harcosok legnagyobb örömére, így a műsor folytatódhatott a szokásos medrében. Silva döntését azzal indokolta, hogy nem akar kitolni a versenyzőkkel, hiszen azok életük lehetőségét kapták. Chael még tett 1-2 megjegyzést a kiválasztás után, aminek egy kisebb lökdösődés és anyázás lett a vége.

Apropó kiválasztás, aki nem tudná, ez úgy működik, hogy az elimináló küzdelmek győztesei felsorakoznak, majd a pénzfeldobást követően a csapatkapitányok (Wanderlei Silva, Chael Sonnen) szépen sorban kiválasztják a nekik tetsző harcosokat, először az egyik aztán a másik választ alapon. A pénzfeldobást a sárga csapat, Silva nyerte, és mint ilyen választhatott, hogy az első harcost, vagy az első bunyót összeállításának jogát választja, ő utóbbit kérte. Így a zöldek (Chael Sonnen) választhattak elsőként.

A csapatok így alakultak:

TEAM SONNEN                                                                            TEAM SILVA

Középsúly                                                                                    Középsúly

Marcio Alexandre Junior “Lyoto”                                                     Ricardo Abreu “Demente

Joilton Santos “Peregrino”                                                              Paulo Costa

Guilherme Vasconcelos “Bomba”                                                  Wagner Gomes “Wagnao”

Warlley Alves                                                                                  Ismael de Jesus “Marmota”

 

Nehézsúly                                                                                    Nehézsúly

Marcos Rogerio de Lima “Pezao”                                                 Antonio Carlos Junior

Vitor Miranda “Lex Luthor”                                                            Jollyson Francisco

Edgar Castaldelli                                                                          Richardson Moreira

Job Kleber                                                                                    Antonio Branjao

A lökdösődést követően a csapatok elvonultak a TUF házba és megkezdődött a beköltözés. Előtte Chael elmondta még a csapatának, hogy ne nézzék a másik csapatot ellenségüknek, nyugodtan lógjanak együtt a házban. Közben Silva tovább hergelte magát és csapatát Sonnen ellen. Érdekes volt látni a kontrasztot a két edző illetve a csapatok között. Míg Sonnen emberei, nyugodtak voltak és igyekeztek azzal menteni őt, hogy csak a meccset promótálja a beszólásaival, addig Wanderlei emberei közül páran tettek 1-2 nem túl elismerő nyilatkozatot a „trash talk” koronázatlan királyáról.

A beköltözés másnapján az ígérteknek megfelelően megérkeztek a jövő brazil oktagon lány aspiránsai. Első körben a 16 lányból 8-t kellett kiválasztania a harcosoknak. A kiválasztást egy laza ismerkedős buli előzte meg. A nyolc győztes lány mindegyike egy-egy epizódban mutathatja meg „tehetségét” és különböző feladatokat is meg kell majd oldaniuk, hogy kiderüljön ki lesz a következő brazil oktagon lány.

Az első edzéseket követően Wanderlei élve korábban elnyert jogával kiválasztotta az első összecsapás résztvevőit. A középsúlyú bunyón Wagner Gomes képviselte Wanderlei csapatát, míg Sonnenét Joilton Santos.

A küzdelem váltakozóra sikeredett. Az első menetben eleinte Wagner Gomes dominál főleg a földön, de Joilton Santonak sikerült fordítania és megnyernie a menetet. A második menetben néhány rúgás elcsattanása után ismét a birkózásé és a földharcé volt a főszerep. Wagner Gomes ismét dominált és a menet végére Joilton Santosra is tett egy karháromszöget, azonban nem sikerült idő előtt befejeznie a küzdelmet, így jött az extra menet.

Mindkét harcos ereje végén járt, ment az adok-kapok, de végül ismét Gomesnek sikerült dominálnia, így végül megosztott pontozással ő húzta be az első győzelmet, így Silva csapata eddig 1-0-ra vezet. A győzelemnek köszönhetően a következő küzdelem résztvevőit is Siva fogja kiválasztani. Wanderlei le volt nyűgözve harcosa teljesítményétől, aki szerinte tökéletesen követte az előzetesen megbeszélt taktikát. Sonnen is büszke volt mentoráltjára, bár megjegyezte, hogy az túl sok hibát vétett és ez végül a győzelembe került.

És végül, de nem utolsósorban következzék egy videó arról, hogy Sonnenéknek milyen "sanyarú" körülmények között kellett élniük a forgatás alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675881017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása