TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Profil - Alessandro Campagna

2014.03.30. 14:05 td_adamrepa

acampagna.jpg

A 22 éves, római születésű Alessandro Campagna nem ismeretlen név a kickbox rajongói között. Antonio nevű bátyjának köszönhetően Alessandro már 11 éves kora óta edz, amikor is először levitték az edzőterembe. Elmondása szerint a sportnak köszönhetően rengeteget fejlődött, mint ember - megtanulta általa, mik az értékek az életben, segített neki felnőni, komoly, őszinte és másokat tisztelő emberré válni, Alessandro pedig büszke is minderre.

Karrierje 16 évesen kezdődött, egyetlen év alatt 15 győztes amatőr meccset begyűjtve. Campagna 18 évesen már regionális, régiók közötti és végül az Olasz bajnokságot is megnyerte. Ha mindez nem lenne elég, a 22 éves titán a WAKO európai bajnokságán is részt vett Bécsben, harcolt Dél Amerikában kétszer (8 emberes torna a híres holland Slamm szervezésében), ahol is egy este három meccset nyert, majd a fináléban első menetes kiütéssel nyert a híres Mejiro Gym harcosa, Miloud El Guebli ellen. De megjárta Brazíliát is, ahol is a WAKO PRO címért harcolt Luciano "Boinha" Lopez (71-2-0) ellen. Itt a negyedik menet végén sikerült nyernie egy szép kiütéssel, ezzel pedig övé lett a világbajnoki öv.

Campagna 2011-ben megnyerte az olasz válogató meccsek tornáját, ahol is 4 küzdelemből mindegyiket győzelemmel zárt, ezzel megnyílt az út számára a legrangosabb olasz gála, az "Oktagon" felé. Az Oktagon-t évente megrendezik, gyakran több, mint 13000 néző előtt. Alessandro a tornát első menetes KO-val nyerte a francia Philippe Salmon ellen. Innen némi komolyabb figyelem fordult a fiatal tehetség irányába - 2012-ben ugyanis Campagna a GLORY egyik gáláján bunyózott és győzni tudott egy olyan komoly név ellen, mint a 96-19-3 mérlegű (!) Fabio Pinca ellen, aki az egyik legkeményebb nem-thai Muay Thai harcosként tartanak számon. A győzelemnek köszönhetően a GLORY nem feledkezett meg a fiatal olaszról és felkérték, hogy az időközbe a világot meglepő Andy "The Machine" Ristie (44-4-1) ellen lépjen szorítóba. Az események Alessandro-t saját elmondása szerint igen feltüzelték, így most még nagyobb elhivatottságot érez, hogy bizonyítson.

Április 5-én Alessandro a LEGEND III gálán háborúba indul az oktagon és az orosz LEGEND által közösen szervezett tornán. Ellenfele Enriko Gogokia lesz. A rajongóknak az üzeni, hogy tartsák őt szemmel, kövessék, mert a gála a történelemkönyvekbe fog kerülni. A gála minősége, a meccsek színvonala eddig sem volt kétséges, de ilyen szavak után azt hiszem végképp nem lehet majd kihagyni. :)

 

Répa Ádám, (C) 2014 a totaldamage.hu számára

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr305883171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása