TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Koscheck: Hendricks-szel nem lehet PPV-t eladni

2014.03.27. 10:43 td_hriczuakos

press_web-138087110JH021_UFC_143_Diaz.jpg

A TUF 1 veterán Josh Koscheck jövője egyelőre kérdéses, hisz elképzelhető, hogy visszavonul, ugyanakkor semmi sem biztos vele kapcsolatban. A GSP távozásával keletkező űrt most Hendricks-nek kellene betöltenie, lévén ő az új bajnok, azonban Josh szerint a helyzet közel sem ilyen egyszerű:

„Szerintem GSP vissza fog térni, valamikor a 2014-es esztendő vége előtt. Rengeteg pénze van, szóval nem hiszem, hogy emiatt izgatná annyira a dolog. Itt az indok, hogy miért is fog visszatérni: habár az UFC és GSP között megy most némi kakaskodás, biztos vagyok benne, hogy az UFC némileg lejjebb vesz az egójából, és fizetni fog Georges-nak, hogy visszatérjen. A szervezet most sok pénzt veszít majd a 170 fontos mezőnyben, mert Hendricks egyszerűen nem képes annyi PPV-t eladni, mindenki tudja, hogy ebben GSP a király. Garantálom, hogy az UFC ajánlani fog neki valamit, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy visszacsábítsák. Itt minden a pénzről szól.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205876789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása