TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Koscheck visszavonul?

2013.11.23. 11:43 td_hriczuakos

11_St-Pierre_Koscheck15.jpg

Josh Koscheck komolyan fontolóra vette, hogy visszavonul, miután múlt hétvégén zsinórban a harmadik vereségét szedte össze (Tyron Woodley kicsapta az első menetben). Az infók alapján Josh sejtelmes üzenetet küldött Dana-nak, melyben pedzegette, hogy talán végleg szögre akasztja a kesztyűit. White később elmondta, hogy ez a dolog még nem végleges, ráadásul ő nem forszírozza a befejezést, hiszen alapvetően jó kapcsolatot ápol Koscheck-kel. Egyébként is, Josh azon bunyósok közé tartozik az UFC-ben, akiket a szervezet soha nem rúgna ki, hiszen a TUF első évadának egyik emblematikus alakja volt, így tulajdonképpen bérelt helye van a szervezetnél.

Tény viszont, hogy több mint másfél éve emelték utoljára a magasba a kezét, akkor is csak egy megosztott pontozásos győzelemre futotta Mike Pierce ellen. Josh egyébként egy bajnoki címmeccsig is eljutott 2010-ben, abban viszont nem sok öröme volt, hisz tulajdonképpen GSP már az első menet után megette Koscheck-et, Állóharcban elképesztően sokat fejlődött az évek során, hiszen a TUF-ban jóformán csak birkózó-alapokkal rendelkezett. Visszavonulása talán nem rengetné meg az MMA-világát, viszont személyében (legyen az akármennyire megosztó is) egy izgalmas harcos távozna a profik táborából.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr165648493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása