TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 37: Gustafsson vs Manuwa eredmények

2014.03.09. 12:10 td_axl

Tegnap este Londonban rendezték az UFC Fight Night 37: Gustafsson vs Manuwa gálát, melynek mérkőzéseit itt nézhetitek vissza, az eredményeket pedig itt olvashatjátok. Fight Pass előfizetés keretén belül volt megtekinthető a rendezvény. Még bontogatja szárnyait ez az új szolgáltatás az UFC-nél, ennek köszönhetően vagy sem, nem zsúfolták tele a card-ot túl nagy nevekkel, Guszti meg húzta is a száját a várható nézettség-részesedésre gondolva.

Pedig a tét nagy volt Alex számára, hiszen bizonyítania kellett a veretlen Jimi Manuwa ellen, hogy a Jones elleni parádé nem csupán az akkor és most műve volt, Jimi ellen szinte kötelező volt nyernie, hogy tűz közelben maradjon. A közönség egyértelműen a hazai Manuwa mellett volt, Guszti pedig kicsit álmosan bekezdve mindjárt be is nyelt pár szép ütést, hogy TD-re menjen, kicsit hamarabb, mint várhattuk volna.A földön aztán guillotine-próbálkozás és karfeszítés előkészítése mellett nem veszélyeztette Jimit komolyabban, aki folyamatosan dolgozott, hogy ismét állva folytathassák. A másodikban aztán Guszti lelopta a távolságot és bemenve Jimi elé eladott egy komoly térdest fejre, melytől az angol megingott, Alex meg vérszagot érezve finishelt. Második menetes TKO-győzelmével jogosan kopogtat ismét a címért Gustafsson, Dana szerint ezt e lehetőséget meg is kapja, a Jones vs Teixeira győztese vár rá, valamint 100.000 dollár fizetés kiegészítés a KO-ért.

Az est másik fontos mérkőzésén Melvin Guillard találkozott Michael Johnson ellenében. A Blackzillians csapatánál korábban együtt edző srácok saccolni tudták, hogy mire számíthatnak a másiktól, ami ki is jött a bunyó során: Johnson nem tisztelte túlságosan Melvin híresen nagy ütőerejét, bátran bement ütőtávra támadásaival, ahol hol ő kapott, de inkább ő adott. Melvin korábbi agresszív stílusát most nem pörgette olyan fordulatszámon, mintha kivárt volna, de Johnson folyamatosan a fejére nőtt, a másodikban pedig Michael le is ütötte őt. Pontozással a TUF 12 döntős Johnson vitte a meccset, mellyel kúszik fel a címmérkőzés lehetősége felé, míg Guillard megmarad örök ígéretnek, noha a meccs előtt nagyon fogadkozott. Hallottunk már ilyet, Melvin nem lesz bajnok már, de szórakoztatni megmarad súlycsoportjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr785851055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása