TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ernesto Hoost visszatér

2014.03.06. 16:07 td_axl

Ernesto Hoost négyszeres K-1 WGP győztes holland legenda 2006 decemberében vonult vissza, hogy ezt követően tanítványaival foglalkozhasson. Az 1993 óta aktív Hoost elmondása szerint már nem tudott magas szinten teljesíteni, no meg a japán pontozók (vagy az őket megbízók) munkájával sem volt elégedett, szóval elköszönt rendkívül aktív pályafutásától. Az elmúlt években többször felröppent a hír, hogy Ernesto visszatérne pár szuper meccs kedvéért, de ezek folyamatosan kacsának bizonyultak. 

Most azonban maga Hoost jelentette be, hogy március 23-án a Hoost Cup programjában, Japánban fog megmérkőzni az ismeretlennek számító Thomas Stanleye ellen, aki nagyból azonos korú a 48 éves Ernesto-val. A holland harcos elmondása szerint lehet őt őrültnek tartani, de már nagyon hiányzott neki a versenyzés és amennyiben évezni fogja a küzdelmet, akkor talán folytatja. Nem akar a legjobbak ellen menni, de egy igazi harcos sosem tudja a bunyót befejezni, már maguk az edzések is hihetetlen örömmel töltik el őt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr565846372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na mi újság, Wagner úr? 2014.03.07. 10:58:12

Örök kedvencem, hajrá Mr. Perfect!
süti beállítások módosítása