TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator 110: Rampage KO-val, King Mo pontozással a döntőben

2014.03.01. 15:14 td_axl

rampage_1.jpg

Ma hajnalban rendezték a Bellator 110: Rampage vs M'Pumbu gálát Uncasville, Connecticut városában. A mérkőzéseket itt tekinthetitek meg.

Az est nagy durranásának szánt félnehézsúlyú torna nyitány fogalmazzunk úgy, hogy a bazi nagy füst némi pislákoló láng fölöttire sikerült. A hype a füstnek felel meg, mert hát jött Rampage az UFC-ből, hogy taroljon mindenkit, Dana bácsi után szabadon megmutatná, hogy benne van még az az állat, amit a Pride Fc időkben engedett szabadon a ringben. Ezzel csak az a baj, hogy az pár évvel, pár kilóval és jóval kisebb arccal korábban volt Jackson számára, na meg az ellenfelek is mások voltak arrafelé, meg az UFC-ben is. Nem bántom M'Pumbut, mert bajnok volt a Bellator-nál,a Pumukli elleni vereségét követőn csak korábbi bajnoki címével kerülhetett az indulók közé. 

Szóval kettejük első menete egy csúnya táncolós bevezetőt kapott. Rampage még mindig azt hiszi, hogy a régi időket idézve meg fognak előtte állni az emberek és bátran cserélnek pár ütést egymás állán. Szóval a távolságfelmérés és táncolás elnyújtott előjátéka után, M'Pumbu a földre került, Rampage meg rárakott pár szemfelakasztósat. Tombolt a volt UFC félnehézsúlyú bajnok, hogy őt ne írja le senki, esze ágában sincs visszavonulni, kisöpri a házban a félnehézsúlyúakat. Teszi ezt következő körben King Mo ellen.

Mert a másik ágon King Mo harmadjára indulva félnehézsúlyú tornán Mikhail Zayats ellen szenvedve jutott tovább. Igazából semmit nem csinált Mo, a birkózó alapjait vagy nem használta, vagy Zayats semlegesítette, szerintem meg meg el is veszítette a meccset. De ezen már nem is háborgok, ilyen hátszél mellett Zayats csak kiütésben bízhatott, a Bellator pofátlanul nyomul a King Mo vs Rampage döntőre. Első körben ez zsírosan eladható lesz, második körben meg Rampage-t akarják izomból címhez juttatni, ha már King Mo-val ez kétszer nem sikerült. Ehhez azért első körben Pumuklinak is lesz pár szava, aki Newton ellen véd címet március 21-én. Szóval hogy még egy lapáttal még rá is tegyenek a storyra. jött egy mocskosul átlátszó műbalhé is végére, Rampage és King Mo emberkedett még egy sort, hogy alapozzák az egymás közötti tornadöntőt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr225838386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása