TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gina Carano újra a mozikban

2014.02.24. 15:16 td_soleado

Sajnos Carano kisasszony egyelőre olyan messze van az MMA-tól, mint a valóságshow szereplők egy kétismeretlenes egyenlet megoldásától, de azt gondolom, a férfi olvasóink számára így sem merült még a feledés homályába a meccsek előtti foggumis mosolya, vagy épp az UFC 141 gála egyik szünetében lejtett kalapos tánca.

gina_carano_01.jpg

 2009 óta nem láthattuk őt a ketrecen belül, utolsó mérkőzése –és eddigi egyetlen veresége - Mrs. Cyborg ellen volt. Utóbbi időben a filmezés a fő profilja, és amíg a bunyóért kapott összeg csak cafetériának fog tűnni a filmes csekkel szemben, minden bizonnyal nem is fog újra kesztyűt húzni.  

 A feledhető Haywire című bemutatkozó filmje óta láthatóan jól megállja a helyét a kamerák előtt. Szerepel többek közt a Paul Walker tragikus halála miatt egyelőre jegelt Fast & Furious 7 c. filmben, illetve sorozatszerepre is futotta az idejéből, az „Almost Human” sci-fi képkockáin tűnt fel a Strikeforce korábbi sztárja.Szerencsére nem kell várnunk a Halálos iramban 7 bemutatójáig, hogy újra széles vásznon láthassuk Gina alakítását (domborulatait), április 6.-án lesz új filmjének, az „In the Blood”-nak a premierje.

the-rock-unveils-his-and-gina-carano-s-fast-six.jpg

 A mellékelt trailer alapján penge kis film lesz, a sztori tipikus amerikai „elrablós-kétségbeesős-bosszútállós-kocsivalrohanós”, de hogy a „szakma” is megjelenjen rövid ideig, az elmaradhatatlan jiu jitsus jelenetek sem maradtak ki a filmből.

 Randira nem, de haverokkal sörözős délutánra, vagyis edzés utánra tökéletes program.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr715828394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása