TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 36: Machida vs Mousasi mérlegelés

2014.02.15. 16:42 td_axl

Az UFC ismét Brazíliába látogat a hétvégén, hogy lehozzanak egy izmos kis fight card-ot. Amikor a dél-amerikai országban jön egy UFN, akkor általában kevesebb média visszhangot kap a gála a távolság és korlátozott média megjelenési lehetőségek miatt, de ez esetben tekintve, hogy a középsúlyú top 5-ben nagy lehet a jövés-menés, eltekinthetünk ettől a korlátozástól. 

A főmeccsen ugyanis Lyoto Machida találkozik Gegard Mousasi-val. Gegard véleményem szerint egy zseni, akit azonban egy ideig trógelsága, aztán meg sérülései hátráltattak abban, hogy igazán megmutathassa, mire képes. Tavaly érkezett az UFC-be, hogy sérülten, motiváció nélkül bunyózzon a Gustafsson helyett beugró Latifi ellen. Térdét talán sikerült rendbe hoznia azóta, amire szüksége is lesz Machida ellen, aki Munoz brutális lehentelésével robban a középsúlyba és szíve szerint meg sem állna a címig. 

Ehhez lesz pár szava Jacaré Souzanak is, aki dominál UFC-be való érkezését követően, igazi gyilkológép lett a brazilból az utóbbi években új edzésmetodikájának köszönhetően. Jacaré ellenfele az UFC-ben szintén veretlen Francis Carmont lesz, szóval a középsúly predátorai találkoznak, hogy Weidman friss trónja felé vegyék az irányt. Az izzás már csak azért is indokolt, mert a brazil különítmény eddig tisztelte Anderson uralkodását, de immár semmi sem áll az útjukban, még Belfort sem fog, ha időközben Weidmant megfosztja címétől. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr905815778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása