TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cormier: Ha Jones felmegy nehézsúlyba, Velasquez szét fogja kapni

2014.02.15. 16:54 td_hriczuakos

700_daniel_cormier.0_cinema_1050.0.jpg

Daniel Cormier és Jon Jones nem ápol túl mély barátságot, kettejük twitter-háborújáról lassan egy regényt is ki lehetne adni. DC titulálta már tinilánynak is Jony-t, de némi egészséges önbizalom közepette elmondta továbbá, hogy egy napon biztos keresztezik majd a másik útját. Ez a közeljövőben tényleg összejöhet, mert Daniel soron következő meccse már félnehézben lesz, bár Evans helyett egy újonnan igazolt harcossal kell összecsapnia. Egy Rashad elleni győzelem közelebb tolta volna Jones irányába, így viszont, hogy Evans megsérült, mondhatni kötelező házi feladat lenne a győzelem begyűjtése. Ráadásul iparkodnia kell, ha tényleg Jones-t szeretné még a félnehézsúlyú bajnokként látni, mert lassan nem marad a bajnok körül más opció, mint a súlycsoportváltás, mely nem új keletű dolog lenne. Az viszont biztos, hogy Jon nehézsúlyba menne föl, ahol Cormier csapattársa és jó barátja, Cain Velasquez a bajnok, ám DC szerint Jones képtelen lenne legyőzni Cain-t:

„Ha Jones tényleg fel akar menni nehézsúlyba, akkor menjen, de ott viszont Cain szét fogja őt szedni. Ez az egyetlen dolog, ami történhet. Itt soha nem lesz olyan, hogy bárki is két övet birtokoljon egyszerre, mert nem hiszem, hogy bárki is képes lenne megállítani Velasquez-t.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr815815759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása