TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Veszélyben Gilbert Melendez UFC karrierje?

2014.02.13. 09:46 td_adamrepa

GilMelendez.jpg

Gilbert Melendez jövője jelenleg nem fest valami fényesen a UFC-nél. Hónapok sikertelen próbálkozásai után, hogy megegyezzenek a feltételeket illetően, úgy  néz ki, még mindig nem sikerült a szerződés kapcsán dűlőre jutniuk. Dana White a történtekről így nyilatkozott:

"Részemről ennyi. Nem állunk valami jól. Nagyon bírom Gil Melendezt, de a menedzsmentjét már nem annyira.. Ha a UFC-ben akar harcolni, jobb ha nagyon gyorsan beszél Lorenzo-val."

Melendez menedzsere ugyanaz a Rodolphe Beaulieu, aki GSP ügyeit is intézi/intézte. Erről White-nak ez volt a véleménye:

"Az, hogy GSP legjobb barátja vagy, még nem tesz jó menedzserré."

Legutóbbi, UFC 166-os szereplése óta, ahol Melendez darált hússá puhította Diego Sanchez arcát, El Niño a szerződésében szereplő küzdelmek számát teljesítette, így igazából szabaddá vált. A több hónapnyi sikertelen egyezkedés után pedig White gyakorlatilag azt mondta neki, hogy nézzen új "otthon" után:

"Jobb ha elkezd másfelé keresgélni."

Gondoljátok, hogy láthatjuk Melendezt még az oktagonban? Ha igen, vajon mikor? Vagy jobb lenne, ha átmenne a Bellatorba? Esetleg a WSOF-be?

Mint mindig, a kommentekbe most is várjuk a véleményeteket, mind itt, mind pedig a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr515812162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása