TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rashad Evans vs Daniel Cormier lefújva

2014.02.13. 16:27 td_adamrepa

rashad-evans-ufc.jpg

Ma hajnalban reppent fel az azóta megerősített hír: Rashad Evans sajnos egy lábsérülést szenvedett, melynek következtében nem lesz képes a UFC 170 gálán részt venni és harcolni a súlycsoportban debütáló Daniel Cormier ellen. Cormier könyörgött új ellenfélért és bár Chael Sonnen felajánlkozott azonnal, a UFC egyszerűen törölte a mecset és a maradék tíz küzdelemmel folytatják a Ronda Rousey vs Sara McMann gálát.

Az eset sajnálatos és szomorú, de azért ne keseredjünk el nagyon - ott lesz még Rory MacDonald és Demian Maia, Stephen "Wonderboy" Thompson, a mindig izgalmas Mike Pyle, Zach Makovsky, Erik Koch és az est fő meccsén kívüli ráadás a hölgyek részéről, Jessica Eye és Alexis Davis jóvoltából.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr425812433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása