TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nemek harca: mire volt jó a férfi vs nő párosítás?

2014.02.10. 16:11 td_Emree

Tavaly év végén a Shooto promotere, Andre Pederneiras egy nem túl szokványos küzdelem ötletével állt elő. Egészen konkrétan egy MMA mérkőzésről, amit a nemek közti harc barikádjának két ellentétes oldalán állók vívtak volna meg. A mérkőzés a Shooto 45. gálájára lett időzítve és sikerült hozzá megnyerni Emerson Falcaot (0-1) és Juliana Velasquezt (0-0) .

poster_luta_shooto-brasil_95.jpgA küzdőfelek

A megoszló véleményektől függetlenül az események pörögtek a maguk útján, mígnem Falcao a Facebookon nem üzent, hogy lesérült és nem lesz harcképes állapotban a mérkőzés időpontjáig. Itt tehetnénk fel a nagy kérdést, hogy nem arról van-e szó, hogy Falcaonak megjött az esze? Hiszen mit nyerhet egy ilyen meccsel, semmit? Ha győz, egy nőt győz le, ami nem túl sportszerű, és ha veszít abba talán jobb nem is belegondolni, főleg egy olyan a macsósággal átitatott országban, mint Brazília.

Juliana formájáról csapat a következőket nyilatkozta, amiből azt hihette mindenki a küzdelem mégis létrejön:

„Egy teljesen más szintet képvisel, és most van a legjobb időpont rá, hogy megmutassa a világnak mit is ér! Edzett már korábban is férfiakkal, semmi új nincs neki ebben.”

Mielőtt valami összeesküvésre gondolnánk Pederneiras előállt a farbával és elmondta az küzdelem és a körülötte lévő felhajtás „kamu” volt. Egy pillanatig sem gondolták komolyan a dolgot. De, akkor mégis miért tették, amit tettek? Nos, a válasz igen egyszerű. Így próbálták felhívni az emberek figyelmét a családon belüli erőszakra és az ellene való védekezés fontosságára.

dedepederneiras-copy.jpgAz ötletgazda

Pederneiras ekképpen nyilatkozott:

„Rengeteg harcban voltam érdekelt eddig életem folyamán most, azonban örömömre szolgált, hogy egy ilyen nemes célért való küzdelemben vehettem részt. Nagyon sokan küzdenek ezzel a problémával, beszélni róla az első lépés, hogy változtassanak ezen.”

Úgy gondolom, ez igen nemes tett volt Pederneirastól és mindenkitől, aki részt vett az „összeesküvésben”!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr135801341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása