TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Abu Dhabi: Nelson vs. Nogueira következik

2014.02.08. 21:12 td_Emree

Az UFC visszatér Abu Dhabi homokjára április 11-én, az UFC Fight Night 39 keretében. A főmérkőzés Roy Nelson és Antonio Rodrigo Nogueira között fog lezajlani.

2559897045.jpgA korábbi Abu Dhabi gála színtere

„Big Country” Nelson két vereségét igyekszik feledtetni, amit Stipe Miocic és Daniel Cormier ellen szenvedett el. Előtte, azonban egy hárommeccses győzelmi sorozata volt, mind a hármat kiütéssel vitte, amiből kettő elnyerte az est kiütése (Knockout of the Night) díjat.

„Big Nog”-nak is szüksége lenne a győzelemre. Az utóbbi három mérkőzéséből kétszer feladásra kényszerítették, a maradékban viszont behúzott egy, az est feladásra kényszerítéséért járó (Submission of the Night) díjat.

Mindkét harcos fekete övet szerzett bjj-ben és jól használják az öklüket is. Nelsont régen láttuk már a földön érvényesülni, az utóbbi időben a jobb kezébe épített atombombával altatja ellenfeleit. Az idősebb Nogueira testvér ellenben mostanában vegyes képet mutat a földön, bár hozzá kell tennünk, hogy vereségeit, olyan bjj kiválóságok ellen szenvedte el, mint Frank Mir és Fabricio Werdum. Örülnék neki ha kettejük összecsapása, egy technikás földharc meccset hozna, de valószínűleg állva maradnak és akkor Nelson sziklabunker álla döntő faktor lehet.

013014-UFC-Roy-Nelson-and-Antonio-Nogeuira-CQ-PI-CH.vadapt.320.medium.60.jpgAz est két húzóneve, itt még vidáman

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835801416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása