TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 3 Brasil: Sonnen vs Wandy infók

2014.01.31. 17:01 td_Emree

TUF-3fanposter.jpg

Rossz hír azoknak a TUF kedvelőknek, akik nem rendelkeznek Fight Pass-el, hogy a március 9-én startoló “The Ulltimate Fighter: Brazil” 3. évada csakis digitális formában lesz elérhető. Aki, tehát kíváncsi a Chael Sonnen és Wanderlei Silva vezette két csapat összecsapásaira kénytelen lesz beszerezni egy Fight Pass-t (9.99 USAD/hónap). Erre annál is inkább rá lesznek szorítva, mivel az ingyenes, trial időszak február 28-án lejár.

A “TUF: Brazil 3” epizódjai vasárnaponként lesznek megtekinthetők, este 10 órától keleti-parti idő szerint. A Fight Pass lehetővé teszi extra tartalmak elérését is, lehetőségük van különböző videókat nézni arról, hogy mi folyik a színfalak mögött, valamint Chael Sonnen is  rendszeresen tesz közzé a show-val kapcsolatos híreket.

A forgatás már meg is kezdődött, az aktuális évadban a „nagyfiúké” a főszerep, hiszen közép- és nehézsúlyú harcosok küzdenek álmaik lehetőségéért, egy hatmeccses UFC szerződésért. Emellett az edzők összecsapása sem elhanyagolható, ami egy később időpontban kerül megrendezésre. Akik kicsit jártasak az MMA világában, azok tudják, hogy Chael Sonnen alapjában véve nem ápol túl jó viszonyt Brazíliával és a brazil harcosokkal. Ez köszönhető többek között azoknak a talán elhamarkodottan tett nyilatkozatoknak is, amiket a múltban adott a témával kapcsolatban. (Chael magyarázza a bizonyítványt):

Ellenfele „a baltás gyilkos” Silva sem volt rest és egy videóval „kedveskedett” Sonnen-nek:

Úgy gondolom, hogy a parázs hangulatra nem lesz majd panasz a TUF 3 Brazil háza táján és ismerve a brazil harcosok felkészültségét, elhivatottságát, komoly mérkőzéseknek nézünk elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr735786163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása