TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

MAX2014 - Harcművész és Küzdősport Expo

2014.01.31. 17:14 td_axl

Kuzdosportexpo_logo.jpg2014 nem csak a választások vagy a futball világbajnokság éve lesz hanem, a küzdősportok rajongóié is!

Május 24-én, a Syma csarnok “A” pavilonjában rendezik meg Magyarországon először a Harcművészeti és Küzdősport Expo-t, amely a szervezőktől a MAX2014 (Martial Arts eXpo) fantázianevet kapta.

A nemzetközi porondon is jól csengő név mögött olyan programok, versenyek, kiállítók és szemináriumok rejlenek, amelyek nem csak a hazai közönség számára izgalmasak. A MAX2014 csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy fedél alá hozza a küzdősportok minden szereplőjét és bemutassa egyrészt a sportág piaci erejét, másrészt hirdesse azokat a megkérdőjelezhetetlen egészségügyi, emberi és társadalmi értékeket, amelyeket a harcművészet a sportok közül talán, a legrégebben hirdet és terjeszt.

A rendezvény iránti igényt jelzi, hogy a kiállítói standok szinte már mind elkeltek. A küzdősport szövetségek pedig magyar bajnoki döntőkkel, nemzetközi top versenyekkel készülnek a MAX2014-re. 

Aki pedig igazán bátor, az olyan nagyszerű sportolókkal edzhet majd együtt, mint a bokszoló Balzsay Károly, a birkózó Kiss Balázs, vagy akár a karatés S. Kovács Ádám. A hazai sztársportolókon kívül a szervezők további nagyágyúkkal is készülnek.

További információ a www.kuzdosportexpo.hu-n illetve a www.facebook.com/maxbudapest oldalon. Találkozzunk Május 24-én “A” Syma csarnokban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr505791792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numermetal 2014.02.08. 12:08:46

Küzdősport rajongóknak szerintem az egyik legjobb klub a Perfect Fight: perfectfightclub.hu Itt nézzetek körül, és próbáljátok ki! - üdv: egy muay thai rajongó
süti beállítások módosítása