TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen és Wandy összeverekedett a TUF forgatáson

2014.01.29. 19:12 td_Emree

Úgy fest, mégsem kell annyira sokáig várakoznunk a Chael Sonnen Wanderlei Silva összecsapásra. A TUF széria nézői már szemtanúi lehettek nem egy pillanatnak, amikor az edzők igencsak közel álltak ahhoz, hogy még az oktagonba lépés előtt fizikálisan tegyenek pontot egy-egy vita végére. Az utolsó pillanatban, azonban mindig történt valami, ami megoldotta a helyzetet.

A tegnapi napon, azonban maga az UFC elnöke jelentette be, hogy Sonnen és Silva között verekedésig fajult a helyzet. „ - Szó szerint verekedtek.” Mondta White egy los angelesi sajtóebéden. Eleinte nem nagyon akart beszélni a dologról végül, azonban folytatta a történtek ismertetését.

„Amíg verekedtek Wanderlei egyik embere gyomorszájon vágta Sonnent. Őrület volt. Most már urai vagyunk a helyzetnek. De szó szerint verekedtek”- kommentálta az eseményeket White.

Az nem került szóba, hogy készült-e felvételt a történtekről, de az edzők minden lépését kamerák követik nyomon a forgatáson. A kettejük közti nem túl rózsás viszony még 2010-re vezethető vissza. Sonnen akkoriban készült az Anderson Silva elleni összecsapására. Médiakampányában, pedig amivel a hírverést próbálta növelni nem egyszer tett sértő megjegyzéseket Anderson Silvára, a brazil harcosokra és úgy Brazíliára általában.

Amerikában bevett dolognak számít egy-egy mérkőzés előtt az ellenfél szidása a médiában, hogy ezzel is elősegítsék a minél nagyobb érdeklődés kialakulását, azonban úgy fest jelen esetben ez szó szerint visszaütött.

Wanderlei Silva már korábban egy közös utazás során kifejtette Sonnennek ellenérzéseit. „Figyelned kéne, mit mondasz Brazíliáról. Rossz dolgokat mondasz róla. Nem is ismered. Ha valamit nem ismersz, tisztelned kell azt a valamit.” Végezetül egy figyelmeztetéssel zárta mondandóját: „Van egy mondás Brazíliában. Ha van benned tisztelet, nem veszíted el a fogaidat!”

Silva nem sokkal ezelőtt került Sonnen nyilatkozatainak kereszttüzébe. A két UFC harcos viszonya annyira megromlott, hogy a tavalyi Mr. Olimpián Las Vegasban már, majdnem egymásnak estek.Ilyesen előzmények után jelentette be Dana White hetekkel ezelőtt, hogy a fent megnevezett két harcos lesz a The Ultimate Fighter Brazil 3. évadának két kapitánya. Így arra is alkalmuk nyílik, hogy rivalizálásuk végére az oktagonban tegyenek pontot.

Mielőtt Sonnen, Sao Paolo-ba repült volna a forgatásra extra biztonsági intézkedéseket kért. Ennek valószínűleg, azért látta szükségét, mert korábban már felmerült, hogy esetleg Brazíliában küzdene és ilyenkor nem egy fenyegetés látott napvilágot a brazil rajongók, harcosok részéről. A forgatás két hete vette kezdetét, és kezdettől tapintható volt a feszültség, ami hétfőn elő is tört.

Nem sokkal az incidens előtt Sonnen nyilatkozott Wanderlei hirtelen hangulatváltozásairól.

„Olyan, mint egy energiával teli nagypapa, akivel a szünetek idején találkozol, annak ellenére, hogy öreg és egy kicsit megtört még mindig van szíve. Még mindig van benne valamiféle harag. Úgy gondolom ez hozta őt ide. Még mindig van benne küzdeni akarás, és ha képesek leszünk segíteni neki túljutni ezen a haragon, olyan leszek számára, mint egy híd, ami eljuttatja őt a visszavonulásig, ahová tart.”

Kettejük küzdelmére júliusig várnunk kell, addig is nyomon követhetjük a két rivális csapat és edző mindennapjait a TUF 3 Brazil keretein belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr865786394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása