TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pat Barry visszavonult

2014.01.29. 12:14 td_adamrepa

patHDbarry.jpg

Úgy látszik GSP és Martin Kampmann után Pat Barry is beállt a sorba. HD a tegnapi nap folyamán közölte menedzserén kersztül, hogy meghatározatlan ideig hátat fordít az MMA-nak, saját kérésere pedig UFC szerződését is megszüntették.

A szokásos körök lefutásán túl, melyekben köszönetet mond a Zuffának és a UFC-nek a 34 éves közönség kedvenc Barry azt is elárulta, hogy az elmúlt pár évben egyre erősebben érezte, mikor a ketrecbe lépett, hogy nem akar birkózni.

A dinamikus kickbox stílusa, mely olyan látványos kiütéseket produkált, mint pl. Shane Del Rosario ellen is, sajnos a hátrányára is volt, mégpedig olyan értelemben, hogy minden erre volt kihegyezve arzenáljában. Azonban szomorú módon ez nem igazán hozta meg a várt sikereket Barry számára: UFC karrierje során 5-7-es mérleget ért el, ebből utóbbi három meccsét zsinórban elvesztette. Földharcbeli hiányosságai egyre inkább kihangsúlyozták a már-már közhely-szerű igazságot: a sport mai színvonalán, a csúcson a harcosoknak mindenhol, minden stílusban otthon kell lennie.

A közleményben HD arra is utalt, hogy ez még nem feltétlenül a vége sportolói pályafutásának, hiszen nem csak, hogy nem zárkózik el végleg az MMA elől, még az is meglehet, hogy visszatér a kickbox-ba, ahonnan érkezett. Lehet, hogy legközelebb a GLORY berkein belül láthatjuk az amerikait?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635788112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása