TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 15: Isztambul félnehézsúlyú tornával

2014.01.29. 19:12 td_adamrepa

GLORY15-eventposter_FBcover.jpg

Egy múltkori cikkben már utaltunk rá, Saki neve már a levegőben lógott. Az akkor kiszivárgott plakát túl profi design-ra utalt, semmint hogy egyszerű kamunak lehetett volna nézni. A végső verzió ugyan máshogy néz ki, de valószínűleg az előző is a GLORY boszorkánykonyhájából származik. Visszatérve Sakira - a török egyre türelmetlenebb lett, legutóbbi Rico Verhoeven elleni veresége óta nincs éppen jó hangulatban. Többször tiltakozott, panaszt tett és alig várja, hogy még egyszer a szorítóba léphessenek. Átmenetileg azonban most be kell érnie Nathan Corbett-vel.

A fight card szerint az alábbi párosításokat láthatjuk majd:

Errol Zimmerman vs. Ben Edwards

Robin van Roosmalen vs. Marat Grigorian

Tyrone Spong vs. Saulo Cavalari

Brian Collette vs. Mourad Bouzidi

Jhonata Diniz vs Hesdy Gerges

A félnehézsúlyú öv sorsa a döntőkben Spong, Cavalari, Saki és Corbett között dől majd el, így elég valószínű, hogy egy Spong vs Saki meccset láthatunk majd az est megkoronázásaként.

GLORY15-eventposter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675787003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása