TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Minotauro - Két-három éven belül visszavonulok

2014.01.28. 12:34 td_adamrepa

Antonio-Rodrigo-Nogueira.JPG

Az egykori PRIDE nehézsúlyú bajnok, UFC átmeneti nehézsúlyú bajnok, Antonio Rodrigo Nogueira, aki idén júliusban tölti be a 38-at, karrierje során először vetette fel a visszavonulás gondolatát.

"Még van négy meccs a szerződésemből. A szerződés lejártáig nem nagyon gondolkodom a jövőn. " - mondta egy az MSN-nek adott interjúban.


"A továbbiak az elkövetlező küzdelmeim eredményeitől függenek. Nem akarom folytatni ezt a szériát, nem akarok túl sokat veszteni. Azt hiszem van 2-3 év még bennem. Majdnem 38 vagyok és nem akarok 40-en túl is verekedni."


"Még nincs meg a következő harcom időpontja. A UFC feldobott 5 nevet és azt hiszem május előtt harcolni fogok. Kész leszek három hónapon belül."


"Sajnos Frank Mir nem volt a felajánlott nevek között, pedig szeretnék harcolni vele. Legutoljára szétrúgtam a seggét, de visszajött valahogy és elkapta a karom."

Big Nog nem valószínű, hogy megkapja Mir-t mégegyszer. Főleg nem, ha Mir esetleg veszít Reem ellen a UFC 169-en (Mir zsinórban hármat vesztett, Reem elleni meccse az utolsó lehet a UFC berkein belül). De vajon ki lehet az az 5 név?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr275785645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása