TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage és King Mo is indul Pumukli kihívási jogáért

2014.01.23. 20:41 td_axl

bellator-110-poster.jpg

Miből lesz a cserebogár? Indíthatnám így is e cikket, melyet megírni a ma este fénypontja lesz. A héten ugyanis hivatalossá vált, hogy a Bellator továbbra is hozza tornarendszerét, a félnehézsúlyba pedig igazi bombázókat rakott. Nah, szóval a négyes tornát én már nem is nevezném tornának. Lehet az elhúzódó szezonokra fogni a dolgot, de egyértelművé vált tavaly, hogy a kevesebb indulós felállással King Mot akarták k*rva gyorsan címközelbe tolni, de Emanuel Newton kétszer köpött bele ebbe a levesükbe. 

King Mo azonban harmadjára is nekifut a bulinak, ugyanis ő a torna egyik indulója, mely február 28-án kezdődik. A másik, igazán bomba név Rampage Jackosn lesz. Rampage nagy duzzogva jött el az UFC-től, azt hitte hogy Bellator majd vele és mondjuk Tito-val nyomban PPV-ba robbannak. De a szponzorok nem szeretik a kevesebb megjelenést, és Reebok se akar már annyira spanolni a korábbi Pride Fc csillaggal és UFC félnehézsúlyú bajnokkal. Maradt neki egy Beltran elleni bemutatkozás, most pedig a tornán indul, hogy bajnok lehessen? Ilyen egy UFC utáni tündérmese, igen. Érdekesség, hogy ellenfele Christian M'Pumbu lesz, aki egy éve veszítette el címét Pumukli ellen, azóta pihenőn volt. Szóval egy este lemegy az első kör, a már említett King Mo a tavalyi döntős Mikhail Zayats ellen megy.

A címben pedig azt írtam, hogy az indulók célja Végh Pumukli Attila kihívásának jogát elnyerni. Reményeink szerint erre úgy kerülhet majd sor, hogy Attila március 21-én másodjára is legyőzi Newton és a szervezet trónján marad. Komoly tavasznak nézünk elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr435778849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2014.01.23. 21:40:51

Rampage,meg a többi kimustrált öreg bekaphatják a BELLATOR szervezet világbajnokának a f...át!Sírni fognak minden! WAR ATTILA!

james80 (törölt) 2014.01.23. 23:50:39

"e cikket, melyet megírni a ma este fénypontja lesz." Olvasni is ! Remélem Rampage óriási formában nyeri a "tornát"! (Aztán Pumukli kiüti a 2. menetben)
süti beállítások módosítása