TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pumukli: Nagy bunyó lesz a Newton elleni visszavágó

2014.01.22. 21:55 td_axl

A Bellator félnehézsúlyú bajnoka, Végh „Pumukli” Attila (29-4-2 MMA, 5-0 BMMA) március 21-én néz szembe a szervezet interim bajnokával, Emanuel Newtonnal (22-7-1 MMA, 5-1 BMMA) egy címegyesítő mérkőzés keretén belül. Kettejük összecsapása lesz a Bellator 113 főmérkőzése, amit a Kansas Star Arénában fognak megtartani Mulvaneben.

Newton és Pumukli már összecsaptak egymással a Bellator 2012-es félnehézsúlyú tornájának keretében, akkor Pumukli győzött megosztott pontozással. Ezt követően pedig kiütötte Travis Wiuffot a torna döntőjében, majd Christian M’Pumbu legyőzésével felülhetett a Bellator félnehézsúlyú trónjára. Sajnos különböző okokból a következő mérkőzése már jó ideje tolódik, de végre elérkezett a várva várt alkalom.

Pumukli gondolatai a mérkőzéssel kapcsolatban:

„Készen állok visszatérni a ketrecbe és megvédeni az övemet. Annak ellenére, hogy legutóbb legyőztem Emanuelt , nem vagyok elégedett az akkori teljesítményemmel. Készen álltam a meccsre, de a dolgok nem egészen a terveknek megfelelően alakultak. Mindketten más harcosok vagyunk a legutóbbi küzdelmünk óta és a következő bunyónk hatalmas lesz.”

Közben Newton megnyerte a Bellator nyolcadig évadát. Miközben Pumukli egy máig tisztázatlan sérülés okán a partvonalra került - (A Bellator és Végh Attila és másként nyilatkoztak a sérüléssel kapcsolatban) – Newton legyőzte Muhammed „King Mo” Lawalt és így ő lett a Bellator interim bajnoka.

Newton így nyilatkozott a közeledő összecsapással kapcsolatban:

„Készen állok a visszavágóra. A karrierem korábbi időszakában nem igazán voltam kész, a bajnoki címre. Teljesen más harcos vagyok, és készen állok, hogy bajnok legyek.”

A címegyesítő meccsen kívül a cardon helyet kapnak még a könnyűsúlyú torna szezonnyitó összecsapásai is:

  • Attila Vegh vs. Emanuel Newton
  • Patricky Freire vs. David Rickels
  • Rodrigo Cavalheiro vs. Marcin Held
  • Derek Anderson vs. Terry Etim
  • Derek Campos vs. Brandon Girtz

Az ültető meccseket a Spike.com-on lehet megtekinteni Streamen keresztül a main card, pedig a Spike tv-n lesz elérhető. Szeretnénk sikeres felkészülést és sok sikert kívánni Pumuklinak!

- Emree- 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr585777502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2014.01.23. 08:14:14

Hajrá Attila, veled vagyunk!
süti beállítások módosítása