TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Amikor a szeretet és a gondoskodás találkozik

2014.01.23. 20:13 td_axl

felföldi.jpg

Ugye voltunk már úgy, hogy szerettünk volna segíteni és akartuk is azt? A szeretet és a gondoskodás minden sportági edző feladata valahol. Elmondhatjuk, hogy a küzdősportok világa egy iszonyat szegény társadalmi réteg. A szegények sportja ez, és a támogatásra szorultaké. Aki a küzdősportágban jártas az különösen tudja pénz nélkül nem fog menni az egész. Nem kell itt hiedelmeket gondolni: valakinek nem hogy versenyzésre, de védőfelszerelésre, tagságikra, sportruházatra, nincs  semmi pénze. Hát még a táplálék kiegészítőkre ne is beszéljünk. Pedig az a sok érem meg eredmény…

Hát igen, ismerjük ezeket a helyzeteket mi edzők. Hála a magasságosnak, vannak olyan emberek, akiknek ez feltűnik, és tesznek is ellene. Nem volt ez másképp, mint a Dunaharaszti Kempo Sport és a Hegyvidék Küzdősport Akadémia esetében. Ez úton is köszönöm Kota Máriának, a Gyermek és Ifjúsági Jogvédő Alapítvány elnökének a segítséget, mely akcióban két hátrányos helyzetű fiatal sportolónak, nevezetesen Olár Dávidnak ( Kempo Országos Bajnoki és MMA Magyar Bajnoki ezüstérmes ) és Kovács Rolandnak ( MMA Magyar Bajnoki ezüstérmes ) adott át 1 éves táplálék kiegészítőt támogatása jeléül.

Nem vagyok  a nagy szavak embere, de én is megkönnyeztem eme tettet, hozzá kell tenni, a két versenyző teljesítése alapján igazán megérdemli, és az igazán rászorultak kategóriába tartoznak!

MÉG EGYSZER KÖSZÖNJÜK!

Felföldi " hegylakó " Szabolcs

MMA Országos Szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr555778809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása