TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jön a Shogun vs Henderson 2?

2014.01.21. 18:28 td_adamrepa

UFC-139-Shogun-vs-Henderson.jpg

Márciusban úgy néz ki ismét találkozik a UFC történetében az egyik legnagyobb küzdelmet produkáló páros (UFC 139), a 43 éves Dan Henderson és a 32 éves "Shogun" Rua. A két legenda első találkozásakor a meccset pontozással Henderson vitte, ám Shogun azóta jelentős fejlődést mutatott állóharcában, köszönhetően tán legfőképp annak, hogy nemrégiben a legendás boksz-edzővel, Freddie Roach-val dolgozott együtt egy ideig.

Hivatalosan a UFC ugyan még nem erősítette meg a fentebbieket, azonban, ami késik, nem múlik. Shogun UFC karrierje során csak egyszer harcolt Brazíliában (amikor is az első menetben megállította Forrest Griffin-t a UFC 134 gálán). Részben ezért, részben más, egyértelmű indokok miatt is logikus, hogy rákerüljön egy brazil gála névsorlistájára.

Shogun (22-8) nemrégiben hatalmas kiütéses győzelmet aratott James Te Huna ellen a UFC Fight Night 33 gálán, ezzel pedig megszakította balszerencsés szériáját (előtte ugyanis két meccset bukott). Henderson ugyanakkor kicsit falhoz van szorítva - utóbbi három meccsét elvesztette, Victor Belfort pedig életében először kiütötte a mindaddig kiüthetetlennek hitt Hendo-t. Könnyen lehetséges, hogy Shogun győzelme esetén mennie kell.

A következő brazil gála Március 23-ra van kiírva. Eddig csak néhány párosítás ismert. Ott lesz tehát vajon a két legenda? Akárhogy is, elevenítsük fel kicsit a páros előző találkozását:

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr25773348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása