TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Viadal Szeminárium 2014

2014.01.20. 20:37 td_soleado

Ismételten Viadal Szemináriumra invitálja a tudásukat csiszolni vágyó harcosokat Hanshi Lévai László (7.dan) és ifj. Lévai László (2.dan).

A Hanshi Lévai László által létrehozott Viadal Szabályrendszer szinte megegyezik az MMA-ban használtakkal, a különbség azonban, hogy 10 unciás kesztyűben küzdenek a sportolók és a földharc 30 másodpercben limitált. 30 év alatt a Viadal szabályrendszer eljutott odáig, hogy a mai Zen Bu Kan Kempo versenyek meghatározó része lett.

kempo_szeminarium.jpg

A Viadalokon 13 éves kora óta résztvevő ifj. Lévai László gondolatai:

„Úgy tartom, hogy amit átadok a tanítványoknak, az legyen olyan tanítás, ami tényleg működik éles helyzetben is. A Zen Bu Kan Kempo nagyon sokrétű. Mondhatni azt is, hogy mindenkinek meg van a saját Kempoja. Mindenki másban jobb. Nekem az állóharcban kerekedett ki az, ami mindig is érdekelt, hogy jobban beleláthassak a küzdelem rendszerébe. Az erős kombinációk, és a dinamika mellett mi kell ahhoz, hogy teljes képet kapjak a küzdelemről. Sok más stílust kipróbáltam már, de még mindig a Zen Bu Kan Kempoban találom meg az apró részleteket. És ezt eddig csak is Hanshi Lévai László tudta elmagyarázni és megmutatni, amit Ő, Dr. Harnos Imre Hanshitól tudott megtanulni."

A szemináriumra nem csak a ZBK Kempo edzéseket látogatókat várják a szervezők. A részvételi díj mellett természetesen az egyéni edző- és védőfelszereléseket is vinni kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr25772379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása