TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Struve: Vissza fogok térni!

2014.01.20. 20:37 td_hriczuakos

20091214012842_IMG_3301.jpg

Az UFC nehézsúlyú mezőnyének égimeszelője, Stefan Struve lassan egy éve nem lépett a ketrecbe, mely nagyban köszönhető legutóbbi vereségének, mikor is Mark Hunt gyakorlatilag szilánkosra törte az állkapcsát. Nem is volt biztos a meccs után, hogy mi lesz a holland bunyós további sorsa, hisz nem ez volt Stefan első kiütéses veresége. Az orvosok nem is nagyon nézték ezt jó szemmel, Struve előző vereségei ugyanis komoly problémákat okozhatnak az agyában. Emellett aztán Struve szívproblémákkal is küzdött. White is megérti ezt, elvégre mégis csak emberről van szó, anno nyilatkozta is, hogy talán a visszavonulás lenne most a legokosabb lépés, de Stefan helyett nem hozhat döntést. A holland fiú aztán nem sokkal jelezte is, hogy megint edzésbe áll, kész a visszatérésre. A Hunt elleni vereségét leginkább azzal magyarázza, hogy nem volt partiban a testével, megerőltető volt neki neki az az előzetesen kiírt 5 menet, melyet a szíve nem is nagyon bírt:

„A legutóbbi meccsemet ezért vesztettem el. Soha nem éreztem még olyan gyengének magam a ketrecben. Alig tudtam állni a lábamon. És az a legnehezebb, hogy így kellett elszenvednem azt a vereséget. Zsinórban négy meccset nyertem, mindet befejeztem idő előtt, majd a testem valahogy szétesett az első menet végén. Nem is igazán tudtam, mit akarok majd csinálni.”

Nos, azóta elvileg még komolyabb 5 menetes sparring edzéseket is el tud végezni Struve, aki a rajongóinak bejelentette, hogy mindenképp visszatér. Bár konkrét időpont és ellenfél még nincs kijelölve, ezek az infók elég biztosnak mondhatóak. Azt viszont nem tudom, hogy Dana vajon vállalná-e a kockázatát, hogy Stefan megint az UFC-ben bunyózzon, elvégre főnökként elsődleges feladata lenne, hogy a bunyósok egészségét tartsa szem előtt.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr655770864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása