TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fitness világbajnok mutatkozik be a KSW-nél

2014.01.19. 16:02 td_soleado

A jelek szerint a lengyelek is rákaptak a női MMA ízére. Azok után, hogy a KSW 23 (Khalidov vs Manhoef) debütál az első WMMA bunyó, Karolina Kowalkiewicz és Marta Chojnoska közt, a sorban most következő, KSW 26 maincard is tartogat mérkőzést a WMMA rajongók számára.

kamilla.jpg

 A névsor még korán sem teljes, azt azonban már biztosra lehet tudni, hogy egy ötször fintess világbajnok, Kamila Porczyk (1-0) újoncként debütál majd a szervezetnél. A 36 éves lengyel sportoló igazi sztár hazájában, tévés szereplések, dvd kiadás és megannyi címlap fotó (meg egy Olimpiai Bizottságot vezető férj) van a háta mögött. Bemutatkozó mérkőzését tavaly júniusban Jana Wagenhuber ellen TKO-val nyerte. A KSW 26: Materla vs Silva 3. gálát március 22.-én rendezik.

kamilla_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr45770410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása