TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 14 Zágráb: Cro-Cop vs Bonjasky gála infók

2014.01.17. 17:02 td_adamrepa

GLORY14ZagrebFB.jpg

Alakul a GLORY 14 felhozatala. Egyre több nevet tudni, ismert a helyszín, a fő nevek és trailer is van már. Sőt, jegyet is kapni.

A már megerősített húzóneveken túl (Cro Cop, Bonjasky) látható lesz még ún. Superfights kategórián belül a horvát nehézsúlyú Igor Jurkovic (47-7-0) és a holland Michael Duut (38-5-0) összecsapása is, valamint Shemsi Beqiri és Murthel Groenhart,  Karapet Karapetyan és Artur Kyshenko harcai.

CroCop kicsit panaszkodott egy interjúban és elárulta, hogy eredetileg egy Aert meccs volt betervezve, de bárki másnak jobban örült volna, mert Remyvel nagyon jó barátok. A GLORY ezt akarta, ő pedig belement. "Mit lehet tenni? Ilyen a sport." - mondta a horvát.

A teljes fight card tegnap lett hivatalos: A nemrégiben mindent a tetejére állító könnyűsúlyú bajnok, az egyetlen este alatt Giorgio Petrosyan-t és Robin van Roosmalen-t is kiütő, jelenleg 1. helyezett Andy Ristie (41-3-1, 21 KO) találkozik majd az amerikai Ky Hollenbeck-vel (46-3-0, 23 KO), Dustin Jacoby (4-3-0, 3 KO)  Alex Pereira-val csap össze (11-1-0, 8 KO) és a GLORY középsúlyú ranglista 5. helyezettje, a horvát Mladen Brestovac (42-9-1) a hollandiából érkező Jason Wilnis-vel fog találkozni (21-3-1, 6 KO). Ha még mindig nem lenne elég: Benjamin Adegbuyi-t a GLORY nemrég leigazolta a SuperKombattól és a zágrábi gálán rögtön a mély vízbe dobják Jamal Ben Saddik ellen, Albert Kraus pedig a GLORY berkein belül nemes egyszerűséggel csak a második Buakaw-ként emlegetett Aikpracha Meenayothin-val csap össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205764916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása