TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Horvátországba látogat a UFC?

2014.01.16. 16:31 td_adamrepa

UFCCroatia.jpg

Egy a napokban készült interjúban a horvát Fight Channel és FFC szervezet elnöke, Orsat Zovko elmondta, van igazság a felröppent pletykákban, mely szerint a UFC látogatást tervez Horvátországban. Már két meetingen is túl vannak és Zovko állítja, a szervezet komolyan gondolkodik egy horvát gálán.

Részleteket sajnos nem árultak el, mert a dolgok jelenlegi állása szerint nem lehetséges, de komolyan örülhetnek a horvátok, mert a K-1 WGP Finálé (melyet a helyszínen 15000 ember látott) és a nemsokára sorra kerülő GLORY 14 gála után, ha a UFC-t is sikerül odacsábítani, az Zágrábnak is nagyon jó és természetesen a küzdősportok rajongóinak is.

Arról, hogy kik lennének a horvát gála fellépői, megerősített, hivatalos információk nincsenek. Annyit tudni, hogy Zovkóék ajánlottak pár nevet és pletykák szerint Stipe Miocic is köztük volt. Valószínű, hogy amennyiben lesz gála valamikor, az a zágrábi arénában lenne rendezve, mely 18000 ember befogadására alkalmas (itt volt a K-1 WGP finálé is és ide érkezik a GLORY 14 gála is márciusban).

A horvát FFC szervezet egyik gálája, melynek fő meccse Ricco Rodriguez és Zelg Galešić küzdelme volt, több mint 8000 embert érdekelt, így jogosan remélheti a UFC, hogy sikerül megtölteniük az arénát, amennyiben rászánják magukat a lépésre.

 A zágrábi aréna

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr525761300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása