TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on Fox 11: Werdum vs. Browne; Tate vs. Carmouche következik

2014.01.14. 19:28 td_titusz

2013 a nagy küzdelmek éve volt, és úgy néz ki, hogy 2014-es esztendő sem fog másként telni. Történt ugyanis, hogy az UFC bejelentette, 2014. április 19-én Orlandóban, a szervezet nehézsúlyú mezőnyének két meghatározó alakja, Fabricio Werdum és Travis Browne lép a rácsok közé, hogy eldöntsék, ki mérkőzhet meg a jelenlegi bajnok, Cain Velasquezzel. Korábban olvashattatok róla, hogy Werdum szíve szerint megvárta volna Cain Velasquez felépülését, és erre állítólag lehetőséget is kapott az UFC-től. Azt persze nem tudni, hogy tényleg kapott-e ilyen ígéretet, de akárhogy is történt, Dana White a feltörekvő oroszlán Browne elé "vetette" a brazil harcost. Browne szép szériát hozott össze Antonio Silvától való veresége óta (amit szerintem nyert volna, ha nem szenved lábsérülést, de jóslatokba nem menjünk bele), Overeem, Gonzanga, Barnett skalpjait vadászta le, mindezt úgy, hogy a három mérkőzés alatt mindössze hat (!) percet töltött a ketrecben.

Névtelen.jpg

A korábbi bajnoki kihívó pozíciót birtokló Werdumnak így még egyszer bizonyítania kell, hogy megküzdhessen az UFC aranyért. A szervezethez való visszatérése óta három meccset nyert, a betonálló Nelsont verte rommá, majd Mike Russow kiütése után, egy komoly földharcpárbaj végeként subbolta Antonio Nogueriát.

A gálát ezen felül biztosan színesíteni fogja két nagyszerű női harcos szereplése is. Egyikük Miesha Tate, aki másodjára próbálkozhatott Ronda Rousey legyőzésével, azonban ismételten elbukott ezen próbálkozásával. Tate most ismét elkezdheti menetelését, hogy újra a címért mehessen.

Liz-Carmouche-vs-Miesha-Tate-478x270.jpg

Ellenfele Liz Carmouche lesz, aki szintén ringbe szállt már a regnáló bajnok ellen, de ő is veszített. Azóta egy győzelmet, és egy vereséggel tarkította mérlegét, és számára is roppant fontos lesz a találkozó, ha még egyszer címmeccs közelébe szeretne férkőzni. Egy biztos, ha kikap, az zsinórban a második veresége lenne, és könnyen a szakadék szélén találhatja magát.

Kis adalék még, hogy a gála főmeccsét jelenleg még nem jelentették be, szóval várhatóan egy harmadik, izgalmas párosítás fogja gazdagítani a rendezvényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr215758460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása