TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kawajiri: Már most kiállnék Aldo ellen

2014.01.07. 18:43 td_hriczuakos

KAWAJIRI-3.jpg

Hétvégén az UFC Szingapúrba látogatott, a fight card-ot pedig ázsiai harcosokkal igyekeztek telepakolni. Itt a blogon már olvashattatok a szervezet által bevezetett tartalomszolgáltatásról, az UFC Fight Pass-ról, ezen a rendszeren keresztül lehetett nyomon követni a gálát, némi zseton ellenében. A főmeccset Saffiedine és Hyun Gyu Lim vívta, amely a váltósúlyú mezőnyben 5 menetre volt kiírva. A belga Saffiedine egyike a Strikeforce-ból importált emberkéknek, akiket Dana-ék magukhoz öleltek, mellesleg Tarec szépen búcsúzott korábbi kenyéradójától, miután Marquard-ot legyőzve utoljára kaparintotta meg a Strikeforce váltósúlyú bajnoki címet, melyet még anno Diaz hagyott hátra.

Az est másik főmérkőzésén Tatsuya Kawajiri is ringbe lépett, aki a veretlen Sean Soriano ellen akarta bebizonyítani, hogy jó dolog volt a részéről, hogy mégsem a visszavonulást választotta. Kawajiri a második menetben egy hátsó fojtással tudott nyerni, egyben később jelezte is, igényt tartana Aldo koronájára:

„Úgy tekintek erre a mérkőzésre, mintha csak a kezdet lett volna. Készen állok rá, hogy Amerikába menjek, és a legnagyobb PPV-ken harcoljak. Amennyiben ez lehetséges, azonnal megküzdenék Aldo-val, de biztos vagyok benne, hogy más utasításokat kell követnem. Legközelebb szívesen találkoznék egy TOP 10-es harcossal.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475744724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása