TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A Magyar Muay Thai szakszövetség megalapította MMA szakágát

2014.01.07. 21:23 td_axl

2014 izgalmas fordulatot hoz a hazai MMA életbe ugyanis a Magyar Muay Thai szakszövetség elindítja az MMA szakágát melynek az élére Kovács Attila az MMA Liga szervezője, valamint a Totalfight Team óbudai csapatának edzője lett kinevezve.

mma_liga.jpg

„Fark Wily barátom ajánlásával kerültem képbe, majd Bata Tamás, Dudok Károly és Kispál Balázs egy személyes találkozóra invitált, mely végeztél meg is kezdtük a közös munkát, melynek értelmében a szövetség égisze alatt zajló versenyeken ezen túl én szervezem és felügyelem az MMA küzdelmeket. Ezen küzdelmek szoros együtt működésben fognak zajlani a Liga rendezvény sorozattal és többek között a méltán népszerű Harcosok Klubja rendezvény sorozaton is Liga valamint Liga Pro szabályrendszerű mérkőzések fognak lezajlani! Izgalmas kooperáció veszel ezzel kezdetét melynek köszönhetően hamarabb léphetünk az általam kijelölt útra a feltörekvő MMA harcosokkal!”

Az együtt működés január 25-én indul hivatalosan a Harcosok Klubja rendezvény sorozat 9. estjén, ahol többek között egy pehelysúlyú Liga torna kerül lebonyolításra valamint több Super Fight valamint Liga Pro küzdelem!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr645745369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása