TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Útra kész a Sárközi MMA Team

2014.01.05. 20:21 td_soleado

Kedden indul a kínai túrára a Sárközi Robi által vezetett csapat, és várhatóan szerda délelőtt érkeznek meg Pekingbe, ahol majd aztán vonattal mennek tovább a túra többi helyszínére.

image-51b38a85c53967d9ee23b1d6c9e5454c0902a95f4c5cc4d7efc0826cb795b373-V.jpg

 „Hosszú út vár ránk. A megérkezés után lesz pár óránk akklimatizálódni, és megszokni az időeltolódást, de amint lehet edzésbe is állunk. Rengeteg lesz a teendőnk szerencsére. Jól felkészültünk az utazásra, az ünnepek alatt is végig edzésben voltunk. Nekem egy meccsem van kilátásban, ha minden jól megy, de biztosat csak akkor tudok, ha felmértük a kinti lehetőségeket pontosan. Hosszútávra tervezünk mindenképpen. A tárgyalások már hónapok óta folynak, ez bizakodásra ad okot a kinti fél részéről is, hogy komolyan gondolják az együttműködést. Több állomása lesz az edzőtáborozásnak, előzetesen 3-4 helyszín került szóba. Az első benyomások fontosak lesznek a jövőt illetően. Bele fogunk mindent adni, rajtunk nem fog múlni semmi, felkészültünk tisztességgel.”

 Arról, hogy a csapat bomba formában vág neki az utazásnak, magam is meggyőződhettem személyesen, mikor Robi meghívására két edzésen is részt vehettem a szegedi edzőtermükben, majd nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy Laczkó Balázs és Lehoczky Csaba elnök meghívására részt vehettem a Szegedi Küzdősport Klub évet záró vacsoráján, mely egyben a Kínába induló csapat amolyan „mindent bele fiúk” ünnepsége is volt.

 A kint töltött hetekről terveink szerint heti rendszerességgel beszámolunk majd.

 Sok sikert kívánunk a fiúknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr775736431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása