TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 168: Weidman vs Silva 2 mérlegelés

2013.12.28. 11:45 td_axl

Hajnalban rendezték az UFC 168: Weidman vs Silva 2 gála hivatalos mérlegelését. Nagyobb balhé nélkül lehozták a kötelezőt a srácok/lányok. Mondjuk Poirier-nél kivágta a biztosítékot, hogy ellenfele, Diego Brandao csúnyán benézte a súlylimitet, 153 fonttal jött 146 helyett. Ezt csak 151-re tudta levinni, szóval fizujának 25%-a megy Poirier-nek.

Chris Lebent is rég láthattátok, a Kripli sokadjára rakná rendben magát és UFC-karrierjét. Mindezt Uriah Hall ellen tenné, akit Dana csak vér nélküli szörnyeteggént emleget, ami igaz is, hiszen a TUF-mészárlásai után igencsak langyosan muzsikál eddig. Jön még a korábban a GLORY Series-ben igencsak impozánsan szereplő Siyar Bahadurzada is. A main cardban Barnett a szokásos csöcsi-lógós kondiban érkezett, ami nála nem jelent különösebb kiindulási alapot, Rousey ki van pattintva Mike Dolce-val a háttérben, bár pár hete még igencsak vastag volt a bajnok kisasszony. Anderson meg kerülte a korábban megszokott emberkedős beállást, a Pride Fc időket idéző körszakáll és klasszikus beállás mellett üdvözölte Weidman, aki igazi Úriember, összehajtogatva adja át edzőjének levetett nadrágját.Jön a gála hajnalban, készüljetek, streamet keresek este.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr125714340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása