TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

K-1 MAX negyeddöntők - második rész

2013.12.20. 17:20 td_adamrepa

K-1-Gran-Canaria-FINAL_FBlike.png

Nemrég adtunk hírt a 2013 év végére beharangozott K-1 tornáról, ahol többek között Buakaw, Saenchai vagy Andy Souwer is látható lesz, a K-1 azonban máris bejelentette a következő tornát, melyet a dolgok jelenlegi állása szerint január 11-én tartanak majd, Spanyolországban. A negyeddöntőket két részre bontották, ezen a második tornán pedig Shane Champbell Maximo Suarezzel, Elam Ngor pedig Lee Sung-Hyun-val fog találkozni.

Campbell rövid MMA-kitérő után tért vissza a kickbox és Muay Thai világába és egyelőre (hat meccs óta) veretlen mérlegén szeretne tovább javítani, míg a Ngor-nak ez lesz az első K-1 World MAX Final 8 szereplése. Ő egy keményen megszerzett győzelem után jutott be a negyeddöntőbe, melyet az azerbajdzsáni Ismat Aghazade fölött aratott, míg ellenfele, a K-1 veterán Lee Sung-Hyun a francia Charles Francois elleni háborúban való győzelmével érte el ugyanezt.

A spanyol sztár, Maximo Suarez a már említett Shane Campbell ellen lép szorítóba, akit sokan a kanadai kickbox egyik legjobban őrzött titkának tartanak. Állítják, ha eddig nem is hallottak róla sokan, ezután majd fognak. Suarez egyébként legutóbb a román Miodrag Olar elleni győzelmével aratott tetszést a nemzetközi kickbox köreiben, Campbell pedig romboló testütéseivel gyorsan lerendezte a brazil Wallace Lopes-t a Final 16-on.

A fight card jelenleg így néz ki:

Shane Campbell vs. Maximo Suarez
Elam Ngor vs. Lee Sung-Hyun

Damian Garcia vs. Alcorac Caballero
David Calvo vs. Chad Sugden
Moises Baute vs. Razvan Floria
Alejandro Rodriguez vs. Tural Bayrmov
Aitor Alonso vs. TBA

K-1-Gran-Canaria-FINAL.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475689463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása